Şoke eden video sosyal medyada tepki çekti: Güvenlik görevlisi namazla dalga geçti! İşte o anlar...

Özel güvenlik görevlisiniz namazla dalga geçtiği video sosyal medyada tepki çekti. Namaz kılarken andımızı okuyan şahıs büyük bir tepkiye neden oldu. İşte o görüntüler…

Sitene Ekle

Sosyal medyada paylaşılan bir videoda özel güvenlik görevlisi kıyafeti giyen bir kişinin namaz kılar gibi yapıp Andımız okuması tepki çekti. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı videoya ilişkin soruşturma başlatırken şüphelinin gözaltına alınması için emniyete yazı gönderildi.

İstanbul'da sosyal medya üzerinden yayınlanan özel güvenlik görevlisi kıyafeti giyen kişinin paylaştığı namaz kılma videosuna ilişkin soruşturma başlatıldı.

GÖZALTINA ALINACAK

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, güvenlik görevlisi kıyafeti bulunan bir kişinin namaz kılma görüntüsü içerisinde kayda aldığı ve sosyal medya platformunda yayınlanan videoyu inceledi. Savcılık, video içeriyle ilgili "halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik veya aşağılama" suçundan soruşturma başlattı. Şüphelinin tespiti ve gözaltına alınması yönünde emniyet birimlerine gerekli yazıların yazıldığı öğrenildi.

Etiketler: namaz, sosyal medya