SGK 307 m2 bahçeli müstakil ev 122.950 TL'ye satıyor! Bu fiyata başka yerde bulamazsınız…

SGK'dan dikkat çeken gayrimenkul ilanları yayımlanmaya devam ediyor. Sosyal Güvenlik Kurumu SGK taşınmaz satış işlemleri için yeni ilanlar ve duyuruları yayımladı. İlana göre kargir ev ile portakal bahçesini 122.950 TL'ye satıyor. Peki bu ilana kimler başvuru yapabiliyor? Detaylar haberimizde…

SGK 307 m2 bahçeli müstakil ev 122.950 TL'ye satıyor! Bu fiyata başka yerde bulamazsınız…

Böyle bir fiyat yok! SGK 307 m2 bahçeli müstakil kargir ev ile portakal bahçesini 122.950 TL'ye satıyor - Konut fiyatlarında yaşanan yükseliş serisi ev sahibi olmayı imkansız hale getirirken SGK ucuz konut satış ilanı ile gündemi salladı.

SGK'dan satılık taşınmazlar ucuz fiyatları ile dikkat çekerken bu ilanlardan biri daha yayımlandı. Sosyal Güvenlik Kurumu SGK tarafından yayımlanan ilanda 307 m2 büyüklüğe sahip olan kargir ev için satış fiyatı sadece 122 bin 950 TL olarak ilan edildi. İşte ilanın detayları...

SGK'DAN SATILIK TAŞINMAZLAR! SAHİBİNDEN KELEPİR SATILIK EV ARAYANLAR KAÇIRMASIN

Sosyal Güvenlik Kurumu SGK tarafından yayımlanan ilanda "Hatay İli İskenderun İlçesi Bekbele Mah. Kabaktepe Mevkii 2918 ada 2 parsel, yüzölçümü 307,30m2, Kargir Ev ve Portakal Bahçesi niteliğinde tam hisseli taşınmaz" denilerek taşınmazın ili ve ilçesi açıklanırken imar durumu ise "İskenderun Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından düzenlenen 04.05.2023 tarih E-26971739-622.03-57706 sayılı yazısında "...Söz konusu 2918 ada 2 nolu parselin 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Plan bulunmamaktadır. Parsele ait imar arşiv kayıtlarında bir ruhsat kaydına ve yapı kullanım izin belgesine rastlanmamıştır. "bilgisi mevcuttur. Hatay Valiliği Kadastro Müdürlüğünün yazısı ekindeki parsel kroki sureti satış dosyamızda bulunmaktadır" olarak açıklandı.

SGK 307 m2 bahçeli müstakil ev 122.950 TL'ye satıyor! Bu fiyata başka yerde bulamazsınız… - Resim : 1
15 Ağustos 2023 günü saat 10:00'da yapılacak ihale ile satışa çıkacak olan taşınmaz hakkında yapılan değerlendirmede "Satışa konu taşınmaz, İskenderun İlçesi Bekbele Mahallesi’nde kain 2918 ada 2 parsel Kabaktepe Mevkii, uzun yıllar bakımsız bırakılan bahçe içerisinde tek katlı Maili İnhidam Yapı bulunan yerdir. İskenderun İlçesi Bekbele Mahallesi Kabaktepe mevkii ilk virajı (dönemeç) olarak bilinen mahalle içi yoldan 41 metre mesafede eğimli yamaç arazide yer almaktadır. İskenderun / HATAY Taşınmaz Bekbele Mah. merkezine 670 metre, İskenderun İlçe merkezine 8,0 km mesafededir. Taşınmaza ulaşım; komşu taşınmazlar içerisinden geçmek ile mümkün olup, yolu bulunmamaktadır. Taşınmazda ekonomik değere haiz kültür ağacı tespit edilememiştir. Akdeniz' e özgü makilik, sarmaşıklar ve ağaçlar ile örtülü haldedir. Çevresinde yer alan narenciye bahçelerini sulayan ark (su yolu) taşınmazın doğu sınırından geçmektedir. Mevcut hali ile sulanabilir verimli arazidir. Taşınmaz içerisinde yer alan yapının ağaçlar arasında uzun yıllar bakımsız olarak terkedilmiş halde olduğu tespit edilmiştir. Taşınmaz üzerinde yer alan yapının yaklaşık 60-70 yıllık olduğu görülmüş, bu hali ile ekonomik ömrünü tamamlamış ve serbest piyasada değeri bulunmamaktadır" ifadelerine yer verildi.

Yeni Mahalle Çakmak Cad. No.16 Akdeniz / Mersin adresinde bulunan SGKB Mersin Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Toroslar Sosyal Güvenlik Merkezi 4.Kat İcra Satış Servisinde 15 Ağustos günü yapılacak olan ihalede en yüksek teklif sahibi taşınmazı almaya hak kazanacak.

Etiketler: sgk