Serenay Sarıkaya'nın annesinin yasak aşk olayı ne babası kim? Serenay Sarıkaya ne dedi?

Serenay Sarıkaya'nın annesiyle ilgili çıkan haberler magazin dünyasında büyük bir ilgiyle karşılandı. Ancak Sarıkaya, bu konuda sessiz kalmayı tercih etti. Bir mekan çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtlarken, annesinin özel hayatına dair yorum yapmaktan kaçındı. Sadece "Benim bununla ilgili bir şey demem doğru olmaz" şeklinde konuşarak bu konuya açıklık getirmedi. Bu gelişme, magazin dünyasında merak konusu olmaya devam ediyor.

Sitene Ekle

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, annesi Ümran Seyhan'ın ilişkisiyle ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Sarıkaya, "Anneniz ile ilgili bir haber çıktı, onu sorsak?" şeklindeki soruya, "Benim bununla ilgili bir şey söylemem doğru olmaz ya, sağ olun." şeklinde cevap vererek konuya dair açıklama yapmaktan kaçındı.

Ayrıca "Peki aşk doğru mu?" sorularına da cevap vermedi ve aracına binerek oradan ayrıldı.

Bu gelişme, Serenay Sarıkaya'nın annesinin ilişkisiyle ilgili merak edilen soruları yanıtsız bırakmasıyla magazin dünyasında büyük bir yankı uyndırdı.

Babası Kenan Tosun Kimdir?

Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun, Almanya'nın Nürnberg şehrinde yaşayan bir iş adamıdır. Serpil Tosun ile evli olan Kenan Tosun'un iki çocuğu vardır: Cansu ve Caner. Kenan Tosun, son zamanlarda Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile yaşadığı iddia edilen yasak aşkla gündeme gelmiştir. İddialara göre Kenan Tosun ve Ümran Seyhan, Ege'de komşu olan iki ailedir ve ailece görüştükleri sırada kanlar kaynamıştır. Kenan Tosun ve Ümran Seyhan, Nişantaşı'nda samimi şekilde görüntülenmiştir. Bu iddialar karşısında Kenan Tosun'un eşi Serpil Tosun'un ne yapacağı merak edilmektedir.

Etiketler: Serenay Sarıkaya