Selçuk Geçer yine gündemde: ‘Ağlayacaksınız’ dedi açıklamayı okuyanlar tedirgin oldu

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, Merkez Bankası'nın faiz kararının ardından dikkat çekici bir mesaj paylaştı. Dolar/TL kuru aniden 2 TL düşüş yaşarken, aynı şekilde gram altın da beklenmedik bir düşüş gösterdi. Geçer, "Doların rolü sona erdi" ifadesiyle yankı uyandıran bir paylaşım yaparak finans çevrelerini heyecanlandırdı. Döviz, altın ve Euro gibi varlıklara sahip olanlar dikkat!

Selçuk Geçer yine gündemde: ‘Ağlayacaksınız’ dedi açıklamayı okuyanlar tedirgin oldu

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, Merkez Bankası'nın yüzde 7,5 faiz artışı kararı sonrası piyasalarda yaşanan dalgalanmayı yorumlayarak ilgi çekici bir mesaj paylaştı. Hükümetin uyguladığı kemer sıkma politikasının ardından Bakan Mehmet Şimşek'in faiz artışına yönelik kararıyla birlikte, Geçer de bu gelişmeleri değerlendirdi. Dolar/TL kuru aniden 2 TL değer kaybederken, aynı şekilde gram altında da beklenmedik bir düşüş gözlemlendi. Geçer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, döviz kuruyla ilgili yaşanabilecekleri detaylı bir şekilde sıraladı. İşte detaylar...

DOLAR İÇİN ÖYLE BİR TAHMİN VERDİ Kİ…

Geçer, paylaşımında doların enflasyon değerine gelmediği takdirde daha fazla üzüleceğini ifade etti. Bu durum, doların hala ekonomik etkilerini sürdürdüğünü ve enflasyon gibi faktörlerin doların değerini etkilediğini gösteriyor.

Selçuk Geçer yine gündemde: ‘Ağlayacaksınız’ dedi açıklamayı okuyanlar tedirgin oldu - Resim : 2

Selçuk Geçer’in bu paylaşımı, doların düşmesine dair beklentilerin gerçekleşmediğini ve ekonomik durumun daha karmaşık olduğunu gösteriyor. Doların gelecekteki seyri ve ekonomik gelişmeler, daha fazla açıklık kazanması gereken konular olarak ön plana çıkıyor.

SELÇUK GEÇER’İN YAPTIĞI PAYLAŞIM ŞU ŞEKİLDE:

“DOLARIN İŞİ BİTTİ” diyenlere…

Dolar 3 lira olacak di mi ? Olmazsa yüzünüze tükürelim di mi? Dolar düşünce fiyatlarda düşecek di mi? Fakirlik de bitecek di mi?

AHAN DA BURAYA YAZIYORUM !!!DOLAR ENFLASYON DEĞERİNE GELMEZSE DAHA ÇOK AĞLARSINIZ !!!

Etiketler: dolar kuru