Şaşırtan Görsel: Yangın Fotoğrafına Bakan Herkes Aynı Kişiyi Görüyor!

Yükselen sıcaklıkların etkisiyle artan orman yangınlarına dikkat çekmek amacıyla sosyal medyada paylaşılan bir görsel, Türk halkının özel ilgisini çekiyor. Kullanıcılar, bu görseli incelediklerinde özellikle ünlü oyuncu Çetin Tekindor'a benzediğini ifade ediyor. İşte o görsel...

Şaşırtan Görsel: Yangın Fotoğrafına Bakan Herkes Aynı Kişiyi Görüyor!

Yükselen hava sıcaklıklarıyla birlikte artan orman yangınlarına dikkat çekmek amacıyla paylaşılan görsel, Türk toplumunun özel ilgisini çekiyor. Sosyal medya platformlarında paylaşılan bu görsel, kullanıcılar arasında özellikle ünlü oyuncu Çetin Tekindor'a benzerliğiyle dikkat çekiyor. Görseli inceleyen birçok kişi, Çetin Tekindor'un bu görselde göründüğünü ifade ediyor.

Sosyal medyada gündem olan bir orman yangını görseli tartışma konusu oldu. Görselde usta oyuncu Çetin Tekindor'u gördüklerini ifade edenler çoğunlukta kalırken, bazıları ise İsmail Kartal'ı gördüğünü iddia etti.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Havaların ısınmasıyla birlikte Türkiye'de olduğu gibi orman yangınlarıyla mücadele arttı. Konuya dikkat çekmek için sosyal medyada dolaşama giren bir görsel, Türk kullanıcıların özellikle ilgisini çekti.

 Şaşırtan Görsel: Yangın Fotoğrafına Bakan Herkes Aynı Kişiyi Görüyor! - Resim : 2

HERKES ÇETİN TEKİNDOR'U GÖRÜYOR

Kullanıcılar, görselde ünlü oyuncu Çetin Tekindor'u gördüklerini ifade ederken, bazıları ise İsmail Kartal'ı gördüklerini öne sürdü.

Şaşırtan Görsel: Yangın Fotoğrafına Bakan Herkes Aynı Kişiyi Görüyor! - Resim : 3

İşte sosyal medyadan bazı paylaşımlar:

Şaşırtan Görsel: Yangın Fotoğrafına Bakan Herkes Aynı Kişiyi Görüyor! - Resim : 4

Şaşırtan Görsel: Yangın Fotoğrafına Bakan Herkes Aynı Kişiyi Görüyor! - Resim : 5

Şaşırtan Görsel: Yangın Fotoğrafına Bakan Herkes Aynı Kişiyi Görüyor! - Resim : 6

Şaşırtan Görsel: Yangın Fotoğrafına Bakan Herkes Aynı Kişiyi Görüyor! - Resim : 7