Şahane Hayatım Melisa kimdir, kaç yaşında, nereli? Şahane Hayatım dizisinin Melisa'yı kim oynuyor, gerçek adı ne? Melisa'nın mesleği ne?

Nesrin Cavadzade, Ay Yapım’ın FOX için hazırladığı yeni dizisi "Şahane Hayatım"da Melisa karakterine hayat verecek. Cavadzade, dizide zengin ve güçlü bir kadın olan Melisa’yı canlandıracak. Peki, Şahane Hayatım Melisa kimdir, kaç yaşında, nereli? Şahane Hayatım dizisinin Melisa'yı kim oynuyor, gerçek adı ne? Melisa'nın mesleği ne?

Şahane Hayatım Melisa kimdir, kaç yaşında, nereli? Şahane Hayatım dizisinin Melisa'yı kim oynuyor, gerçek adı ne? Melisa'nın mesleği ne?

Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, son olarak Netflix’in “Biz Kimden Kaçıyorduk Anne” dizisinde başrol oynamıştı. Şimdi ise Ay Yapım’ın FOX için çekeceği Meriç Acemi’nin kaleme aldığı “Şahane Hayatım” dizisinde Melisa rolüyle seyirci karşısına çıkacak. Cavadzade, dizide Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Serkan Keskin ve Gökçe Eyüboğlu gibi isimlerle birlikte rol alacak. Şahane Hayatım Melisa kimdir, kaç yaşında, nereli? Şahane Hayatım dizisinin Melisa'yı kim oynuyor, gerçek adı ne? Melisa'nın mesleği ne?

Nesrin Cavadzade kimdir?

Nesrin Cavadzade, Azerbaycan asıllı Türk oyuncu. Şahane Hayatım dizisinde Melisa karakterini canlandırıyor.

Şahane Hayatım Melisa kimdir, kaç yaşında, nereli? Şahane Hayatım dizisinin Melisa'yı kim oynuyor, gerçek adı ne? Melisa'nın mesleği ne? - Resim : 1

Nesrin Cavadzade kaç yaşında?

Nesrin Cavadzade, 30 Temmuz 1982 doğumlu olup 41 yaşındadır

Nesrin Cavadzade İnstagram Adresi Ne?

Nesrin Cavadzade'nin instagramı: @nesrin.cavadzade

Şahane Hayatım Melisa kimdir, kaç yaşında, nereli? Şahane Hayatım dizisinin Melisa'yı kim oynuyor, gerçek adı ne? Melisa'nın mesleği ne? - Resim : 2

Nesrin Cavadzade kimdir?

Nesrin Cavadzade, 30 Temmuz 1982’de Bakü’de doğdu. Azerbaycan Devlet Tiyatro Enstitüsü’nde oyunculuk eğitimi aldı. 2001 yılında Türkiye’ye geldi ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. 2006 yılında “Kader” filmiyle sinemaya adım attı. Bu filmdeki performansıyla Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü kazandı. Daha sonra “Pazar - Bir Ticaret Masalı”, “Aşk Tutulması”, “Yeraltı”, “Kelebeğin Rüyası”, “Kış Uykusu”, “İftarlık Gazoz”, “Ayla”, “Bizim İçin Şampiyon”, “7. Koğuştaki Mucize” gibi filmlerde rol aldı. Televizyon dizilerinde de yer alan Cavadzade, “Öyle Bir Geçer Zaman ki”, “Muhteşem Yüzyıl: Kösem”, “İçerde”, “Çukur”, “Babil” ve “Biz Kimden Kaçıyorduk Anne” gibi yapımlarda izleyiciyle buluştu. Cavadzade, birçok ödülün sahibi olan başarılı bir oyuncu olarak tanınıyor.

Şahane Hayatım Melisa kimdir, kaç yaşında, nereli? Şahane Hayatım dizisinin Melisa'yı kim oynuyor, gerçek adı ne? Melisa'nın mesleği ne? - Resim : 3

Nesrin Cavadzade, annesiyle birlikte 11 yaşında Türkiye’ye geldi. Hiç Türkçe bilmediği için Bakü’de bitirdiği ilkokul dördüncü sınıfı Cent Koleji’nde tekrar etmek zorunda kaldı. Türkçe’yi çok kısa bir sürede anadili kadar iyi konuşur oldu. Ortaokulu Şişli’deki Özel Bilgi Lisesi’nde bitirdi. Orada okurken okulun Tiyatro Kolu’na katıldı ve "Türkmen Düğünü" adlı oyunda rol aldı. Liseye Şişli Terakki Lisesi’nde devam etti. Burada da Tiyatro Kolu’na yazıldı. Ardından Marmara Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümünde okuyarak mezun oldu. Üniversitede okurken beş kısa film çekti, filmleri aralarında Berlin Film Festivali’nin de bulunduğu çeşitli yurt içi ve yurt dışı festivallerde gösterildi, ödüller aldı. Şahika Tekand Studio Oyuncularında 2 yıl oyunculuk eğitimi aldı.

Melisa karakteri nasıl biri?

Melisa, “Şahane Hayatım” dizisinin 3. bölümünde hikayeye dahil olacak bir karakter. Melisa, zengin ve güçlü bir kadın olarak dikkat çekiyor. Dizide Aysel’in (Sumru Yavrucuk) kız kardeşi olarak karşımıza çıkacak olan Melisa, Aysel’le birlikte Şebnem’in (Hilal Altınbilek) hayatını zorlaştıracak. Melisa’nın geçmişinde de sır dolu bir hikaye olduğu söyleniyor. Melisa’nın dizideki maceraları merakla bekleniyor.

“Şahane Hayatım” dizisi ne zaman başlayacak?

Ay Yapım’ın FOX için hazırladığı yeni dizisi "Şahane Hayatım"ın önümüzdeki salı sete çıkması planlanıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Meriç Acemi yazıyor. Dizinin konusu ise şöyle: Kimliğini değiştirip çok zengin bir hayata adım atan ve geçmişindeki sır peşini bırakmayan Şebnem Gümüşçü’nün etkileyici hikayesi anlatılıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Serkan Keskin, Gökçe Eyüboğlu, Sumru Yavrucuk ve Nesrin Cavadzade gibi isimler yer alıyor. Dizinin yayın tarihi henüz belli değil.