Şahane Hayatım kadrosuna yeni sürpriz isimler katıldı! İki önemli isim kadroya dahil oldu!

FOX’un yeni dizisi Şahane Hayatım’ın kadrosuna Sumru Yavrucuk ve Nesrin Cavadzade dahil oldu. İki usta oyuncu, dizide farklı karakterleri canlandıracak. Dizinin başrollerinde ise Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener ve Serkan Keskin var.

Şahane Hayatım kadrosuna yeni sürpriz isimler katıldı! İki önemli isim kadroya dahil oldu!

 FOX’un merakla beklenen yeni dizisi Şahane Hayatım’ın oyuncu kadrosu şekillenmeye devam ediyor. Ay Yapım imzalı dizinin yazarı Meriç Acemi, yönetmeni Çağrı Bayrak. Dizinin başrollerinde ise Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener ve Serkan Keskin gibi isimler bulunuyor. Bu güçlü kadroya üç sürpriz isim daha eklendi. Sumru Yavrucuk ve Nesrin Cavadzade ve Erman Cihazn Şahane Hayatım dizisinde rol alacak.

 

FOX’un yeni dizisi Şahane Hayatım’ın kadrosuna iki usta oyuncu daha katıldı. Sumru Yavrucuk ve Nesrin Cavadzade, dizide önemli rolleri üstlenecek. Dizinin başrollerinde ise Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener ve Serkan Keskin yer alıyor.

 

Diziye yeni katılacak olan isimlerden ilki Sumru Yavrucuk oldu. Sumru Yavrucuk dizide Şebnem'in kayınvalidesi "Aysel" rolünü üstlenecek. Onur'un annesi rolünü kabul eden Sumru Yavrucuk, gelin kaynana savaşının en doruk halini seyirci ile buluşturacak gibi görünüyor.

Şahane Hayatım kadrosuna yeni sürpriz isimler katıldı! İki önemli isim kadroya dahil oldu! - Resim : 1

Dizinin kadrosuna eklenen bir diğer isim ise Nesrin Cavadzade oldu! Nesrin Cavadzade dizide yurtdışından gelen bir karakteri canlandıracak. "Melis" karakterini canlandıracak olan Cavadzade'nin üçüncü bölümden sonra diziye dahil olacağı belirtiliyor. 

Şahane Hayatım kadrosuna yeni sürpriz isimler katıldı! İki önemli isim kadroya dahil oldu! - Resim : 2

Kadroya dahil olan bir başka isim ise Erman Cihan oldu. Erman Cihan dizide İzbandut karakterine hayat verecek. Cihan dizinin aksiyon sahnelerinde ön plana çıkacak olarak görülüyor.

 

Şahane Hayatım yakın bir zamanda sete çıkacağı da konuşulan konular arasında. Dizi yayına çıkmadan kadrosunu güçlendirmeyi ve izleyicisini merak ettirmeyi sürdürüyor.