Safir dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Safir kim kimdir? Safir dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu

ATV’nin yeni sezon dizilerinden biri olan Safir, ilk bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Kapadokya’nın ileri gelen ailelerinden Gülsoylar’ın oğlu Ateş’in Amerika’dan dönüşüyle başlayan dramatik hikayeyi anlatan dizinin oyuncu kadrosu ve konusu merak ediliyor. İşte Safir dizisi hakkında bilmeniz gerekenler.

Safir dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Safir kim kimdir? Safir dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu

Safir dizisinin senaryosunu Burcu Över ve Gül Abus Semerci kaleme alırken, yönetmenliğini Semih Bağcı üstleniyor. Dizinin yapımcılığını ise NTC Medya (Kırgın Çiçekler ve Tozluyaka’nın yapımcısı) yapıyor. Dizinin çekimleri ise Kapadokya’nın eşsiz güzellikleriyle dolu Ürgüp ilçesinde gerçekleştiriliyor.

SAFİR DİZİSİNİN KONUSU NE?

Safir dizisinin konusu ise şöyle: Kapadokya’nın ileri gelen ailelerinden Gülsoylar’ın büyük oğulları Ateş, babasını küçük yaşta trafik kazasında kaybettikten sonra, dedesi Ömer’in ezici otoritesine boyun eğmeyerek evden ayrılıp okumak üzere Amerika’ya gitmiş ve şimdi, uzun yılların ardından, annesi Gülfem’in isteği üzerine erkek kardeşleri Yaman ve Okan ile beraber dedesinden aile şirketlerini devralmak üzere evine geri dönmüştür. Ateş, Yaman ve Okan için artık birlik olmak vaktidir. Kardeşlerin ortancası Yaman, Gülsoylar’ın yanında çalışan Muhsin Yılmaz’ın kızı Feraye ile sevgilidir. Feraye annesini küçük yaşta kaybetmiş; babası Muhsin, abisi Çetin, yengesi Nesrin, yeğeni Eren, üvey annesi Cemile ve onun kızı Aleyna ile birlikte yaşayan, üniversite son sınıf öğrencisi, umut dolu, genç ve güzel bir kızdır. Daha küçük bir çocukken annesi Gülfem’den aile yadigari Safir yüzüğü gizlice alarak Feraye’ye evlenme teklifi eden Yaman, ağabeyi Ateş’in dönüşüyle, bu ilişkiyi resmiyete dökmek için daha fazla beklememeye karar verir. Fakat Feraye’nin doğum günü gecesinde yaşanan bir trajedi, Yaman’ın kardeşi Okan’la başına gelen felaket, tehlikelerle dolu bir açmaza dönüşerek hem Yaman’ın planlarını hem herkesin hayatını alt üst eder.

Safir dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Safir kim kimdir?

  • İlhan Şen (Ateş): 2008 yılında Best Model of Turkey yarışmasında finalist olan İlhan Şen, Sevmek Zamanı dizisinin ardından Safir dizisinde Ateş karakteri ile başrol üstleniyor.
  • Özge Yağız (Feraye): 2018’de Adını Sen Koy dizisi ile oyunculuğa adım atan, en son Baba dizisinde rol alan oyuncu Özge Yağız Safir’de Feraye karakterini canlandırıyor.
  • Burak Berkay Akgül (Yaman): Son 3 yıldan beri oyunculuk yapan Burak Berkay Akgül, Destan dizisindeki rolünün ardından şimdi de Safir dizisinde Yaman karakterine hayat veriyor.
  • İpek Tuzcuoğlu (Gülfem): 1988’den beri oyunculuk performansına devam eden, Asmalı Konak dizisindeki rolü ile adından söz ettiren İpek Tuzcuoğlu, Safir dizisinde Gülfem’i oynuyor.
  • Erkan Bektaş (Vural): En son Sipahi dizisi ile ekrana gelen 51 yaşındaki oyuncu Erkan Bektaş Safir dizisinde Vural karakteri ile oyunculuk performansı sergiliyor.
  • Müfit Kayacan (Ömer): 1983’ten bu yana oyunculuk alanında ilerleyen Müfit Kayacan, en son oynadığı Bir Peri Masalı dizisinin ardından Safir dizisinde Ömer karakterine hayat veriyor.
  • Nur Yazar (Cemile): Aşka Sürgün dizisi ile akıllara kazınan Nur Yazar, Tozluyaka dizisinin ardından Safir dizisinde Cemile karakteri ile rol üstleniyor.
  • Can Bartu Arslan (Okan): Cennetin Çocukları ile çocuk yaşta medya sektörüne atılan Can Bartu Arslan, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Öğretmen’in ardından Safir dizisinde Okan’ı oynuyor.

Safir dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Safir kim kimdir? Safir dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu - Resim : 1

Safir dizisi her Pazartesi saat 20.00’da ATV’de izleyicilerle buluşuyor.

  • Safir dizisi başrol oyuncuları kimlerdir?  Safir dizisi oyuncuları İlhan Şen, Özge Yağız, Burak Berkay Akgül, İpek Tuzcuoğlu, Erkan Bektaş, Müfit Kayacan, Nur Yazar ve Can Bartu Arslan’dır.
  • Safir dizisi nerede çekiliyor? Safir dizisi Kapadokya’nın Ürgüp ilçesinde çekiliyor.
  • Safir dizisinin konusu nedir? Safir dizisinin konusu Kapadokya’nın ileri gelen ailelerinden Gülsoylar’ın oğlu Ateş’in Amerika’dan dönüşüyle başlayan dramatik hikayeyi anlatıyor.
Etiketler: Safir, atv, Kapadokya