Safir 3. Bölüm 2. Fragmanı: Yaman ve Feraye’nin Aşkı Sona mı Eriyor?

atv’nin sevilen dizisi Safir’in 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda, Yaman ve Feraye’nin arasındaki mesafenin arttığı görülüyor. Feraye, bebeğini saklamaya çalışırken, Yaman ise Aleyna ile evlendiği için pişmanlık duyuyor.

Sitene Ekle

Safir, saklı kalan bir aşk hikayesini anlatan yeni dizisiyle atv ekranlarında izleyicileri büyülüyor. Başrollerinde İlhan Şen, Özge Yağız ve Burak Berkay Akgül’ün yer aldığı dizinin 2. bölümü nefes kesen sahnelerle sona erdi. Bebeği olacağını öğrenen Feraye, bu sırrı kimseyle paylaşmak istemezken, Yaman ise Cemile’nin tehditleri yüzünden Aleyna ile evlenmek zorunda kaldı. Gülsoy ailesi ise bu ani evlilik karşısında şok oldu.

Dizinin 3. bölüm 2. fragmanı ise merakla beklenen yeni gelişmeleri gözler önüne serdi. Fragmanda, Yaman ve Feraye’nin aşklarının sona erip ermediği sorusu akıllara takılıyor. Feraye, bebeğini saklamak için Ateş’ten yardım isterken, Yaman ise Aleyna ile evlendiği için kendine kızıyor. Yaman, Feraye’ye “Sonsuza kadar benimsin, bunu sakın unutma!” diye seslenirken, Feraye ise ona “Seninle birlikte olamayız!” diye cevap veriyor.

SAFİR’İN KONUSU NEDİR?

Safir’in konusu şöyle: Yaman ve Feraye birbirlerine delicesine aşıktır ama kader onları ayırır. Yaman, Feraye’yi terk ederek Amerika’ya gider. Feraye ise hamile olduğunu öğrenir ama bunu kimseye söyleyemez. Yıllar sonra Yaman geri döner ama her şey değişmiştir. Feraye, Ateş adında başka bir adamla nişanlanmıştır. Yaman ise Cemile adında kötü bir kadının elindedir. Yaman ve Feraye’nin aşkları yeniden alevlenecek midir? Yoksa onları daha büyük sınavlar mı beklemektedir?

Etiketler: atv, safir, yeni bölüm