Safir 12.bölüm fragmanı yayınlandı

ATV’nin yeni sezon dizilerinden olan Safir, yeni bölümüyle izleyicilerin beğenisini kazandı. Kapadokya’nın ileri gelen ailelerinden Gülsoylar’ın oğlu Ateş’in Amerika’dan dönüşüyle başlayan dramatik hikayeyi anlatan dizinin 12.bölüm fragmanı yayınlandı. Safir'in yeni bölümü ne zaman, saat kaçta? Safir dizisi yeni bölümde neler yaşanacak?

Sitene Ekle

Safir 12.bölüm fragmanı izle: Safir dizisinin nefes kesen son bölümü hayranlarından tam not almayı başararak Twitter'da en çok konuşulanlar arasına girmeyi başardı. atv'nin sevilen dizisi Safir  yenibölümüyle ekran başına kilitledi. Dizinin bitimiyle birlikte hayranları Safir'in yeni bölümüne dair ipuçların yer aldığı fragmanı merak ediyor. Başrol oyuncuları arasında İlhan Şen, Özge Yağız, Burak Berkay Akgül, İpek Tuzcuoğlu gibi ünlü oyuncuların yer aldığı Safir'in yeni bölümü bu hafta yayınlanacak mı? Peki Safir 12.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

SAFİR'İN KONUSU NE?

Safir dizisinin konusu ise şöyle: Kapadokya’nın ileri gelen ailelerinden Gülsoylar’ın büyük oğulları Ateş, babasını küçük yaşta trafik kazasında kaybettikten sonra, dedesi Ömer’in ezici otoritesine boyun eğmeyerek evden ayrılıp okumak üzere Amerika’ya gitmiş ve şimdi, uzun yılların ardından, annesi Gülfem’in isteği üzerine erkek kardeşleri Yaman ve Okan ile beraber dedesinden aile şirketlerini devralmak üzere evine geri dönmüştür. Ateş, Yaman ve Okan için artık birlik olmak vaktidir. Kardeşlerin ortancası Yaman, Gülsoylar’ın yanında çalışan Muhsin Yılmaz’ın kızı Feraye ile sevgilidir. Feraye annesini küçük yaşta kaybetmiş; babası Muhsin, abisi Çetin, yengesi Nesrin, yeğeni Eren, üvey annesi Cemile ve onun kızı Aleyna ile birlikte yaşayan, üniversite son sınıf öğrencisi, umut dolu, genç ve güzel bir kızdır. Daha küçük bir çocukken annesi Gülfem’den aile yadigari Safir yüzüğü gizlice alarak Feraye’ye evlenme teklifi eden Yaman, ağabeyi Ateş’in dönüşüyle, bu ilişkiyi resmiyete dökmek için daha fazla beklememeye karar verir. Fakat Feraye’nin doğum günü gecesinde yaşanan bir trajedi, Yaman’ın kardeşi Okan’la başına gelen felaket, tehlikelerle dolu bir açmaza dönüşerek hem Yaman’ın planlarını hem herkesin hayatını alt üst eder.

Safir dizisinin oyuncu kadrosunda ise İlhan Şen (Ateş), Özge Yağız (Feraye), Burak Berkay Akgül (Yaman), İpek Tuzcuoğlu (Gülfem), Erkan Bektaş (Vural), Müfit Kayacan (Ömer), Nur Yazar (Cemile) ve Can Bartu Arslan (Okan) gibi isimler yer alıyor.

Safir dizisi yeni bölüm ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Safir dizisi her Pazartesi saat 20.00’da ATV’de.

Safir dizisi yeni bölüm fragmanı nerede izlenir?

Safir 12.bölüm fragmanı, medyahaber.com'dan izlenebilir. Safir'in yeni bölüm fragmanını aşağıdaki bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz.

FRAGMANI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ

Safir dizisi yeni bölümde neler olacak?

Safir dizisi yeni bölümde, Yaman’ın Feraye’ye evlenme teklifi etmesi, Okan’ın başına gelen kaza ve Ateş’in Feraye ile tanışması gibi heyecan verici sahneler olacak.

Safir dizisi oyuncuları kimlerdir?

Safir dizisi oyuncuları İlhan Şen, Özge Yağız, Burak Berkay Akgül, İpek Tuzcuoğlu, Erkan Bektaş, Müfit Kayacan, Nur Yazar ve Can Bartu Arslan’dır.

Etiketler: safir, fragman, atv