Safir Dizisi Melih Kimdir, Kaç Yaşında? Safir Melih'i Kim Oynuyor, Gerçek Adı Hangi Dizilerde Oynadı

Safir dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan Can Remzi Ergen, Melih karakterine hayat veriyor. Peki Can Remzi Ergen kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? İşte Safir dizisinin Melih’i Can Remzi Ergen hakkında merak edilenler.

Safir Dizisi Melih Kimdir, Kaç Yaşında? Safir Melih'i Kim Oynuyor, Gerçek Adı Hangi Dizilerde Oynadı

Safir dizisi ATV ekranlarında izleyiciyle buluştu. Dizinin oyuncu kadrosunda birçok tanınmış isim yer alıyor. Bunlardan biri de Can Remzi Ergen. Safir dizisinde Melih karakterini canlandıran Can Remzi Ergen, izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki Can Remzi Ergen kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

Safir dizisi Melih kimdir? Safir dizisi Melih'i kim oynuyor?

Safir dizisinde Melih karakterini Can Remzi Ergen canlandırmaktadır.

Safir Dizisi Melih Kimdir, Kaç Yaşında? Safir Melih'i Kim Oynuyor, Gerçek Adı Hangi Dizilerde Oynadı - Resim : 1

CAN REMZİ ERGEN KİMDİR?

Can Remzi Ergen, 1988 yılında İstanbul’da doğdu. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Tiyatro eğitiminin yanı sıra müzik ve dansla da ilgilendi. Birçok tiyatro oyununda rol aldı.

Can Remzi Ergen, televizyon kariyerine 2014 yılında Kurt Seyit ve Şura dizisiyle başladı. Daha sonra Kara Sevda, Vatanım Sensin, Şahsiyet, Çarpışma, Hekimoğlu gibi dizilerde rol aldı.

Safir Dizisi Melih Kimdir, Kaç Yaşında? Safir Melih'i Kim Oynuyor, Gerçek Adı Hangi Dizilerde Oynadı - Resim : 3

Can Remzi Ergen, şimdilerde ATV’de yayınlanan Safir dizisinde Melih karakterini oynuyor. Melih, Feraye’nin (Özge Yağız) üniversiteden arkadaşıdır. Feraye’ye aşıktır ve onu Yaman’dan (Burak Berkay Akgül) kurtarmak için elinden geleni yapar.

Can Remzi Ergen’in boyu 1.80 cm, kilosu 75 kg’dır. Burcu Aslan’dır.

ınsatagram hesabı:

@canremziergen

Etiketler: can remzi ergen, safir