Reyting sonuçları belli oldu! 9 Ağustos 2023 reyting sıralaması: Masterchef, Benim Güzel Ailem, Fox Ana Haber

9 Ağustos 2023 Reyting sonuçları açıklandı. Dizilerin, yarışma programlarının ve haber bültenlerinin ilk sıralarda yer aldıkları reytinglerde 9 Ağustos'un kazananları belli oldu. Masterchef, Kendi Düşen Ağlamaz, FOX Haber, Adana Demirspor CFR hangi program en çok izlendi?

Reyting sonuçları belli oldu! 9 Ağustos 2023 reyting sıralaması: Masterchef, Benim Güzel Ailem, Fox Ana Haber

Medya gündemini takip edenler ve televizyon izleyicileri tarafından takip edilen reyting sonuçları verileri açıklandı. Dizilerin, yarışma programlarının ve haber bültenlerinin ilk sıralarda yer aldıkları reytinglerde 9 Ağustos'un kazananları belli oldu. Peki, dün en çok hangi kanal izlendi? İşte gecenin reyting birincisi...

Bilindiği üzere her sabah, bir önceki güne ait reyting sonuçları açıklanıyor. 9 Ağustos tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklanmasıyla birlikte hangi yapımların ilk sıralamalara yerleştiği merak ediliyor. Dünün en çok izlenen yapımların izleyicilerin tercihleri ile belirlendi.

9 AĞUSTOS REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI

09 Ağustos tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı.
Total'de 1.sırada TV8’de izleyiciyle buluşan “Masterchef Türkiye All Star”, 2. sırada TRT1’de yayınlanan “Benim Güzel Ailem”, 3.sırada “Fox Ana Haber” yer aldı.

AB'de ise 1.sırada “Masterchef Türkiye All Star”, 2.sırada “Fox Ana Haber”, 3.sırada “Benim Güzel Ailem” yer aldı.

Reyting sonuçları belli oldu! 9 Ağustos 2023 reyting sıralaması: Masterchef, Benim Güzel Ailem, Fox Ana Haber - Resim : 1