Rapçi Massaka'dan Killa Hakan hayranlarına müjde: Hastaneden çıktı, evinde dinleniyor!

Rap camiasının gurbetçi şarkıcısı Killa Hakan, uzun süredir boğuştuğu rahatsızlıklar neticesinde komaya girmiş ve yoğun bakıma kaldırılmıştı. Geçtiğimiz günlerde Killa Hakan’ın komadan çıktığını duyuran Rapçi Massaka, bir kez daha müjdeli haber vererek gündeme oturdu. İşte Massaka’nın açıklamalarına ilişkin ayrıntılar…

Rapçi Massaka'dan Killa Hakan hayranlarına müjde: Hastaneden çıktı, evinde dinleniyor!

Koronavirüse yakalandıktan sonra bağışıklık sistemi tamamen çöken ve geçtiğimiz aylarda ameliyat olan Killa Hakan’ın sağlık durumuna ilişkin son bilgiyi, yakın arkadaşı Rapçi Massaka aktardı.

MART AYINDA AÇIKLAMA YAPMIŞTI!

2022 yılına girildiği andan itibaren büyük bir sessizliğe bürünen Rapçi Killa Hakan, mart ayına kadar sessizliğini korumuş ancak hayranlarının baskılarına daha fazla dayanamayarak, Instagram hesabından bir paylaşım yapmıştı. Killa Hakan yaptığımı paylaşımda sessizliğinin sebebini açıklayarak şu ifadeleri kullanmıştı: “Selam arkadaşlar, uzun süredir yoktum. Bu esnada ameliyat oldum ve şu an iyileşmeye çalışıyorum. Sağlığıma kavuştuktan sonra güzel şeyler yapacağım inşallah. Şu an kendim ile uğraştığım için pek fazla bir şey yapamıyorum. Merak eden, arayan soran tüm Killa severlere, selamlar ve sevgiler. Mücadele etmeye devam…”

KOMAYA GİRDİĞİNİ DUYURDULAR!

Rapçi Massaka'dan Killa Hakan hayranlarına müjde: Hastaneden çıktı, evinde dinleniyor! - Resim : 1

Mart ayında, sağlık durumunun iyi olmadığına ilişkin açıklama yapan Killi Hakan, sonrasında yeniden sessizliğe büründü. İyi olmadığını açıklamasının ardından uzun bir süre sesi çıkmayan Killa Hakan, o dönem içerisinde hayranlarını oldukça korkuttu. Killa Hakan’ın durumunu merak eden hayranlarına, Rapçi Massaka’dan kötü haber geldi. Massaka, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “Selam arkadaşlar, Killa Hakan’ın sağlığı hiç iyi değil. Şu an yoğun bakımda ve ölüm- kalım savaşı veriyor. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin.”

BEKLENEN AÇIKLAMA SONUNDA GELDİ!

Sene başından bu yana sağlık durumunun düzelmesi için mücadele veren Killa Hakan’ın yoğun bakıma kaldırılmış olması, hayranlarını derin bir üzüntüye boğdu. Hayranı oldukları şarkıcıdan iyi bir haber almak için dualara eden Killa severlere, geçtiğimiz ay Rapçi Massaka’dan müjdeli haber geldi. Massaka, hastane odasından Killa Hakan ile bir fotoğraf paylaşarak, “dualarımız kabul oldu” notunu düştü ve Killa Hakan’ın yoğun bakımdan çıktığını duyurdu.

Yoğun bakımdan çıkmasına rağmen henüz bir paylaşımda bulunmayan Killa Hakan’ın tekrar fenalaştığı konusunda endişelenen hayranlarına, bugün Massaka’dan bir haber daha geldi. Massaka, Killa Hakan’ın hastaneden taburcu olduğunu ve 1 aydır komada olduğu için güç toplamaya ihtiyacı olduğunu belirtti.

Etiketler: massaka, killa hakan