QNB Finansbank Ankara Mamak ve Ankara Polatlı'da iki dükkan ihalesi düzenledi! İhale başlangıç fiyatları 185 bin TL'ye kadar düştü!

Hem dijital bankacılık kolu olan Enpara hem de kendi bünyesi aracılığı ile birçok avantajlı kampanyaya imza atan QNB Finansbank, artan gayrimenkul fiyatları karşısında tüketicinin ve yatırımcının yanında yer aldı. Banka, Ankara’da uygun fiyatlı dükkan arayışında olanlar için yeni ihaleler düzenlediğini bildirdi. İşte ayrıntılar…

QNB Finansbank Ankara Mamak ve Ankara Polatlı'da iki dükkan ihalesi düzenledi! İhale başlangıç fiyatları 185 bin TL'ye kadar düştü!

QNB Finansbank Ankara ilinin iki farklı bölgesinde yer alan icralık dükkanlar için yeni ihaleler düzenledi. Banka, fiyat teklifine açık olan gayrimenkullere ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

QNB FİNANSBANK’TAN UYGUN FİYATLI SATILIK DÜKKAN İLANLARI!

Bankacılık sektörünün aranan isimlerinden birisi olan QNB Finansbank, elinde bulunan icralık dükkanlar için yeni ihaleler düzenlediğini bildirdi. Banka, Intengo üzerinden düzenlenmiş olan yeni ihalelere konu olan gayrimenkullerin Ankara’da olduğunu belirterek, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

QNB FİNANSBANK’TAN ANKARA MAMAK’TA SATILIK DÜKKAN İLANI!

QNB Finansbank Ankara Mamak ve Ankara Polatlı'da iki dükkan ihalesi düzenledi! İhale başlangıç fiyatları 185 bin TL'ye kadar düştü! - Resim : 1

QNB Finansbank Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu birinci ihale kapsamında icralık bir dükkanı fiyat teklifine açtığını bildirdi. Dükkanın Ankara ilinin Mamak ilçesinde bulunduğunu belirten banka, icralık gayrimenkule ve ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

QNB Finansbank Mamak ilçesinin Cengizhan Mahallesi’nde bulunan icralık dükkanın toplam kullanım alanını 126 metrekare olarak açıkladı. Oda sayısı 1 olan dükkanın krediye uygun olduğunu ve kombi ile ısındığını belirten banka, ihale başlangıç bedelini 315 bin TL olarak bildirdi. QNB Finansbank, dükkan ihalesine katılarak fiyat teklifi vermek isteyen tüketicilerin ve katılımcıların, 15 bin 750 TL olarak belirlenmiş olan ihale katılım bedelini yatırmaları gerektiğini belirtti.

QNB FİNANSBANK’TAN ANKARA POLATLI’DA SATILIK OFİS İLANI!

QNB Finansbank Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihale kapsamında icralık bir ofisi fiyat teklifine açtığını bildirdi. Ofisin Ankara ilinin Polatlı ilçesinde bulunduğunu belirten banka, gayrimenkule ve ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

QNB Finansbank Polatlı ilçesinin Cumhuriyet Mahallesi Garnizon Caddesi’nde bulunan icralık ofisin toplam kullanım alanını 64 metrekare olarak açıkladı. Oda sayısı 1 olan ofisin krediye uygun olarak satışa sunulduğunu bildiren banka, ihale başlangıç bedelini 185 bin TL olarak belirtti. Banka, ofis ihalesine katılarak teklif vermek isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların 9 bin 250 TL’lik ihale katılım bedelini yatırmaları gerektiğini bildirdi.