Oktay Kaynarca’dan ‘Ben Bu Cihana Sığmazam’la ilgili’ flaş yeni karar: Hepsini kendi yapacak

Oktay Kaynarca, uzun bir süre Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da sonra yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam’la oyunculuk kariyerine devam ediyor. Ancak Oktay Kaynarca Ben Bu Cihana Sığmazam’la ilgili yeni bir karar aldı. Detaylar haberimizde…

Oktay Kaynarca’dan ‘Ben Bu Cihana Sığmazam’la ilgili’ flaş yeni karar: Hepsini kendi yapacak

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan hemen sonra Ben Bu Cihana Sığmazam’la oyunculuk kariyerine hız kesmeden devam eden Oktay Kaynarca flaş bir karar aldı.

Oktay Kaynarca’dan ‘Ben Bu Cihana Sığmazam’la ilgili’ flaş yeni karar: Hepsini kendi yapacak - Resim : 1

2.sezonun başlamasına sayılı günler kala Oktay Kaynarca, Ben Bu Cihana Sığmazam’la ilgili hayranlarını yakından ilgilendirecek bir karar aldı. Yayınlandığı ilk günden bu yana reytingleri kasıp kavuran Ben Bu Cihana Sığmazam, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yerine ekran serüvenine başlamıştı. Çok kısa bir zaman içerisinde geniş bir hayran kitlesine kavuşan Oktay Kaynarca bu kez Ben Bu Cihana Sığmazam’da ‘Cezayir Türk’ karakterini üstleniyordu.

Oktay Kaynarca’dan ‘Ben Bu Cihana Sığmazam’la ilgili’ flaş yeni karar: Hepsini kendi yapacak - Resim : 2

Yeni sezonda hikayesine kaldığı yerden devam etmeye hazırlanan Oktay Kaynarca, aldığı karar neticesinde kendi başına Ben Bu Cihana Sığmazam’ın tüm yapımcılık sorumluluğunu üstlenecek. Oktay Kaynarca’nın aldığı bu kararın ATV yönetimi tarafından da onaylandığının bilgisine ulaşıldı.

Öte yandan 15 Ağustos’tan itibaren Ben Bu Cihana Sığmazam ekibinin sete çıkacağı ve Eylül ayının ilk yarısında ise yayına çıkacağı öğrenildi.