O bankada kredi kartı olanlar yaşadı! 1000 TL'lik harcamanız hediye! Son gün 31 Ağustos

Türkiye'nin önde gelen bankalarından olan o bankadan müşterilerine 1000 TL hediye fırsatı. Banka tarafından düzenlenen muhteşem kampanya ile kredi kartı sahiplerine harika bir fırsat sunuluyor! Kampanya kapsamında yeni kredi kartı alan müşterilere tam 1.000 TL hediye edilecek.

O bankada kredi kartı olanlar yaşadı! 1000 TL'lik harcamanız hediye! Son gün 31 Ağustos

DenizBank, müşterilerine muhteşem bir fırsat sunuyor! MobilDeniz'den DenizBanklı olup bireysel kredi kartı başvurusu yapan ve başvurusu onaylanan müşterilere 1.000 TL hediye edileceği açıklandı. Kampanya kapsamında, 17 Temmuz 2023 ile 31 Ağustos 2023 tarihleri arasında MobilDeniz uygulamasını indiren ve ilk kez DenizBank müşterisi olanlar kampanyadan yararlanabilecek.

O bankada kredi kartı olanlar yaşadı! 1000 TL'lik harcamanız hediye! Son gün 31 Ağustos - Resim : 1

KAMPANYADAN NASIL YARARLANILIR?

Bu cazip fırsattan yararlanmak için yeni kredi kartı başvurusu sonrası yapılacak ilk harcama 1.000 TL ve üzeri olması gerekiyor. Bu durumda, ilk 1.000 TL'lik harcamanız tamamen bedava olacak ve ayrıca 1.000 TL bonus kazanacaksınız. Kazanılan bonuslar, 29 Eylül 2023 tarihinde kredi kartınıza yansıtılacak ve SMS ile bilgi verilecek.

Kampanya bireysel asıl kredi kartları için geçerli olup, ek kartlar, işletme kartları, üretici kartları, net kart ve banka kartları kampanyaya dahil değil. Sanal kart ve ek kart işlemleri de dahil olmak üzere tek seferde 1.000 TL ve üzeri harcamalar bonusa dönüşecek. Bonusları kullanmak için ise pos zorunluluğu yok.

Unutulmamalıdır ki, nakit avans işlemleri ve bonus kullanımları kampanyaya dahil değil. Ayrıca, kampanyaya katılım gerektirmeyen bir müşteri kampanyadan bir defa yararlanabilecek ve en fazla 1.000 TL bonus kazanabilecek.

Etiketler: kredi kartı, kampanya