Nişanlandılar! Ünlü çiftin nişanından mutlu kareler

Oyuncu Serkan Çayoğlu ve kendisi gibi oyuncu sevgilisi Özge Gürel, evliliğe giden yolda ilk adımı attılar.

Nişanlandılar! Ünlü çiftin nişanından mutlu kareler

Kiraz Mevsimi adlı dizide başrolleri paylaşan ve o gün bu gündür birlikteliklerini sürdüren Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel çifti nişanlandı. Yaklaşık 10 yıldır mutlu bir ilişki yaşayan çift, evliliğe ilk adımı attı ve mutlu anları sosyal medyaya yansıdı. Aile arasında yapılan törenle nişanlanan ikilinin mutluluğu gözlerden kaçmadı. 

Nişanlandılar! Ünlü çiftin nişanından mutlu kareler - Resim : 1

Günümüzün kısa süreli ve yüzeysel ilişkilerine inat birbirlerine hep aşkla bakan güzel çift nişanlandı. Serkan Çayoğlu yaptığı bir sosyal medya paylaşımında "Kahve terletti" diyerek nişanlandıklarını ilan etti ve oyuncu çifte pek çok iyi dilek mesajı geldi. Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel çifti, eylül ayında İtalya'da dünyaevine girecekler. Geçen yaz Serkan Çayoğlu, Özge Gürel'e ABD'deki tatilleri esnasında evlilik teklifi etmişti. Özge Gürel konuyla ilgili, "Evet doğrudur. Yazın olacak ama tarihi net olarak belli değil. Serkan’ın işleri yeni bitti. Benim işim yeni başladı. Bir türlü bir araya gelip organizasyon yapmadık" demişti.

Yapacak bir şey yok 

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından sevgilisiyle fotoğraf paylaşan Gürel, "Uf midemde hep kelebekler hep bir karın ağrısı. Çok aşığım sevgilim. Bu hep böyle gidecek muhtemelen, yapacak bir şey yok. İyi ki doğdun hep ol hep." yazarak aşkını dile getirmişti. 

Sabah onu gördüğüm için mutluyum

Sevgilisi gibi aşkla dolu bir açıklama yapan Çayoğlu ise, "Çok mutluyuz. Birlikte büyüyüp sürekli heyecanlanacak bir şeyler buluyoruz. Birlikte seyahate çıkmayı seviyoruz. İlla bir aktivite şart değil. Evde de zamanımızı güzel geçirmenin yollarını buluyoruz. Sabah onu gördüğüm için mutluyum." demişti.

Nişanlandılar! Ünlü çiftin nişanından mutlu kareler - Resim : 2