Murat Kurum AK Parti'nin eski İstanbul İl Başkanlarıyla buluştu! Fotoğrafta bir kişi yer almadı

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum bugün partisinin İstanbul İl Başkanlığı binasında AK Parti'nin eski İstanbul İl Başkanlarıyla buluştu. Görüşme sonrası çektirilen fotoğrafta Selim Temurci yer almadı...

Murat Kurum AK Parti'nin eski İstanbul İl Başkanlarıyla buluştu! Fotoğrafta bir kişi yer almadı

31 Mart 2024 yerel seçimleri için mesai sürüyor.

AK Parti, İBB adayı olarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Eski Bakanı Murat Kurum'u göstermişti. 

Murat Kurum AK Parti'nin eski il başkanlarıyla buluştu

Yerel seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, mevcut İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ile AK Parti’nin önceki dönem İstanbul il başkanlarıyla buluştu. 

Fotoğrafta bir il başkanı yer almadı

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı binasında gerçekleşen buluşmaya Aziz Babuşçu, Bayram Şenocak, Mehmet Müezzinoğlu ve Alaaddin Büyükkaya katıldı. Görüşme sonrası fotoğraf verildi.

Fotoğrafta, AK Parti'nin eski il başkanlarından Selim Temurci yer almadı. Çünkü Temurci, AK Parti'den ayrılarak aktif siyaset hayatına Gelecek Partisi'nde devam ediyor.

AK Parti’nin 23 yıllık başarısı bu 94 ruhunda saklı

İBB Başkan Adayı Murat Kurum, X şu ifadeleri paylaştı:

"AK Parti’nin 23 yıllık başarısı bu 94 ruhunda saklı. Bizi bu ruh, 31 Mart zaferine taşıyacak. Bugün İstanbul'un dünü, bugünü ve yarınları olan partimizin önceki dönem İstanbul İl Başkanlarıyla bir araya geldik, istişarelerde bulunduk. Şimdi İstanbul #Sadeceİstanbul için biriz, birlikteyiz!"