Müge Anlı ile Tatlı Sert'in yeni sezonu başlıyor! 4 Eylül'de neler yaşanacak?

Türkiye'nin en çok izlenen televizyon programlarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, yeni sezonuyla 4 Eylül Pazartesi günü atv ekranlarında izleyici karşısına çıkacak!

Müge Anlı ile Tatlı Sert'in yeni sezonu başlıyor! 4 Eylül'de neler yaşanacak?

Müge Anlı'nın sunumuyla ekranlara gelen programın ilk bölümünde, 20 yıllık kocası tarafından terk edilen 51 yaşındaki bir kadın, eşini geri kazanmak için yardım istedi. Kadın, eşinin başka bir kadınla birlikte olduğunu ve kendisini aldattığını iddia etti. Müge Anlı, kadının eşiyle iletişime geçerek onu programa davet etti.

Programın diğer bir bölümünde ise, 18 yaşındaki bir genç kız, eski sevgilisi ve arkadaşları tarafından kaçırılarak alıkonulduğunu iddia etti. Genç kızın ailesi, kızlarının bir an önce bulunmasını istedi. Müge Anlı, genç kızın kaçırıldığını doğrulayarak, polis ekiplerine gerekli bilgileri verdi.

Yeni sezonunun ilk bölümünde, Müge Anlı'nın gündeme getirdiği bir diğer konu ise, 75 yaşındaki bir adamın hikayesiydi. Adamın kızı, babasının bir kadınla birlikte olduğunu ve bu kadının babasının mal varlığını ele geçirmeye çalıştığını iddia etti. Müge Anlı, adamın kızıyla birlikte babasının yanına gitti ve onunla konuştu.

Müge Anlı ile Tatlı Sert'in yeni sezonunun ilk bölümü, izleyicilerden büyük ilgi gördü. Program, sosyal medyada da gündem oldu.

İşte Müge Anlı ile Tatlı Sert'in yeni sezonunun ilk bölümünde yaşanacaklar:

20 yıllık kocası tarafından terk edilen 51 yaşındaki bir kadın, eşini geri kazanmak için yardım istedi.
18 yaşındaki bir genç kız, eski sevgilisi ve arkadaşları tarafından kaçırılarak alıkonulduğunu iddia etti.
75 yaşındaki bir adamın kızı, babasının bir kadınla birlikte olduğunu ve bu kadının babasının mal varlığını ele geçirmeye çalıştığını iddia etti.