Mert Öcal ve Sude Burcu Çifti Tatilde! Aşkları Survivorda Başlamıştı Dolu Dizgin Devam Ediyor

Survivor All Star yarışmasında tanışan çiftin aşkı doludizgin devam ediyor. Mert Öcal ve Sude Burcu aşkı sosyal medyada büyük bir bomba etkisi yaratmıştı. Çiftin takipçileri çiçeği burnunda olan çiftin paylaştıkları fotoğraflara beğeniler yağdırmıştı. İkilinin tatil pozları hayranlarından büyük beğeni aldı. İşte O kareler…

Mert Öcal ve Sude Burcu Çifti Tatilde! Aşkları Survivorda Başlamıştı Dolu Dizgin Devam Ediyor

2022 Survivor All Star yarışmasında aynı sezonda yarışmacı olmuşlardı. All Star yarışmasında elenerek adaya veda eden son isimler arasında yerini alan Sude burcu hemen sevgilisi Mert öcal'ın yanına gitmişti. 26 yaşında uzun bir eğitmeni olarak çalışan Sude burcu sevgilisi 39 yaşındaki Mert Öcal ile bir kare paylaşmış ve aşklarını ilan etmişti.

"Maşallah Çok Yakışıyorsunuz!"

Ünlü çift İnstagram hesabı üzerinden sürekli paylaşımlar yapıyor. Bu paylaşımlar Survivor adasından sonra da günlerini beraber geçirdiklerini gösteriyor. Mutlulukları yüzlerinden okunan bu paylaşımlar sonrasında takipçileri de ilişkilerini destekleyici ve motive edici yorumlarda bulunuyor. Pek çok kişi "maşallah çok yakışıyorsunuz" diyerek onların ilişkilerini olumlu olarak destekliyor.

Sevgiliden Şarkı Jesti!

Geçtiğimiz günlerde Sude Burcu sosyal medya hesabı üzerinden sevgilisiyle beraber çekildikleri bir pozu paylaşmıştı. Ardından Mert Öcal sevgilisinin paylaştığı bu pozu kendi hikayesine ekleyerek "Aşk Sadece Anlayana" isimli parçayı arka plana eklemişti. Çift sıklıkla günlerini birlikte geçiriyor ve sürekli olarak paylaştıkları pozlar ile takipçilerinden büyük beğeni alıyor.

Mert Öcal Kimdir?

Mert Öcal ve Sude Burcu Çifti Tatilde! Aşkları Survivorda Başlamıştı Dolu Dizgin Devam Ediyor - Resim : 1

Mert Öcal 1982 doğumlu model ve oyuncudur. Model Of Turkey yarışmasını kazandıktan sonra farklı televizyon yapımlarında yerini aldı. Survivor yarışmasına ilk kez 2020 yılında katılan oyuncu 2022 All Star yarışmasında da performansını sergiledi.

Sude Burcu Kimdir?

Sude Burcu Survivor yarışmasında gönüllüler takımında mücadele veriyordu. Performansı ile ilgi çeken Sude'nin tekvandocu olduğu ortaya çıktı. Bir süre sonra ünlüler takımında yer alan Mert Öcal ile sevgili oldukları duyuldu. İkilinin yakınlaşması Mert Öcal'ın Sevgililer Gününde Sude'ye çiçek uzatması ile ortaya çıkmıştı. Şu anda zumba eğitmenliği yapan Sude Burcu 1996 İzmir doğumludur. Babası ve annesi de spor hayatına dair kariyerleri bulunan kişilerdir. Babası futbol antrenörü annesi ise pilates eğitmendir. Kendisinden başka iki kız kardeşi bulunan Sude'nin kardeşleri de Tekvandocudur.

Etiketler: mert öçal, sude burcu