Mehmet Metiner istedi, Tanju Özcan iddiaya girip kağıda imza attı! Namus sözü

31 Mart yerel seçimlerinde Bolu'dan yeniden aday gösterilen Tanju Özcan dün katıldığı TV100 canlı yayınında yerel seçimi kazanamazsa siyaseti bırakacağına dair yazılı taahhütte bulundu.

Mehmet Metiner istedi, Tanju Özcan iddiaya girip kağıda imza attı! Namus sözü

Özgür Özel'in CHP'ye genel başkan olmasından sonrası ihraç edildiği CHP'ye üyeliği kabul edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan 31 Mart 2024 yerel seçimleri için yeniden aday gösterildi. 

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan dün akşam katıldığı TV100 canlı yayınında AK Parti Eski Milletvekili Mehmet Metiner ile iddiaya girip kağıda imza attı. 

Bolu için yeniden aday gösterilen Tanju Özcan, TV100 canlı yayınında  yerel seçimde kazanma ihtimali üzerine konuştu.

“Yerel seçimi kazanamazsam siyaseti bırakıyorum”

Canlı yayının bir diğer konuğu olan AK Partili Mehmet Metiner'le iddialaşan Tanju Özcan, Bolu'da seçimi kazanamazsa siyaseti bırakacağını söyledi.

Mehmet Metiner yazılı taahhüt istedi

Tanju Özcan'ın bu sözleri üzerine AK Parti Eski Milletvekili Mehmet Metiner, Tanju Özcan yazılı taahhüt istedi.

Özcan, canlı yayında eline aldığı kağıda, “Yerel seçimi kazanamazsam siyaseti bırakıyorum. Sayın Erdoğan'la da uğraşmıyorum.” ifadelerini yazarak ve imzaladı.

Tanju Özcan'ın “Bu sefer namus şeref sözü” ifadesi de dikkat çekti.

Bundan sonra da kıvırırsa...

Tanju Özcan'ın yazılı kağıdını eline alan AK Partili Mehmet Metiner, “Bundan sonra da kıvırırsa bilesiniz ki siyasette sözün hiçbir anlamı yok hatta yazılı metnin bir anlamı yoktur. Bolu halkına sesleniyorum. Tanju Özcan'ı lütfen emekli edin.” dedi.

Tanju Özcan'ın seçimi kazanması durumunda ne yapacağı sorulan Metiner, “Bolu'ya gider tebrik ederim.” yanıtını verdi.

14 Mayıs seçimleri öncesinde de söz vermişti

Tanju Özcan, 14 Mayıs 2023 Milletvekili Genel Seçimleri öncesi de iddialı bir çıkışa imza atmıştı. Özcan, “Hiç hayatımda kıvırmadım. Hasbelkader seçileceğine şu kadar inanmıyorum. Eğer Sayın Erdoğan bir kez daha seçilirse seçilme şansım yüzde yüz bile olsa Bolu Belediye Başkanlığı'na adaylığımı koymayacağım.” ifadelerini kullanmıştı. 

Ancak Tanju Özcan, verdiği bu sözü unutarak yeniden aday olmuştu.