Maviye Sürgün Zehra kim, nereli kaç yaşında? Ayça Erturan kiminle evli? Ayça Erturan nasıl kilo verdiğini açıkladı

Show TV'nin yaz sezonu için hazırladığı ve kadrosuyla dikkat çeken Maviye Sürgün dizisi oyuncuları dikkat çekti. Zehra karakterini oynayan Ayça Erturan araştılıyor. Peki Maviye Sürgün oynayan Zehra kimdir? Maviye Sürgün Zehra gerçek adı ne? Maviye Sürgün Zehra karakterini oynayan Ayça Erturan kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı? Ayça Erturan kimdir? Ayça Erturan'ın oynadığı diziler hangileri? Gelin soruların cevabına birlikte bakalım.

Maviye Sürgün Zehra kim, nereli kaç yaşında? Ayça Erturan kiminle evli? Ayça Erturan nasıl kilo verdiğini açıkladı

Maviye Sürgün Zehra'yı kim oynuyor? Show TV'nin Maviye Sürgün dizisi Zehra kimdir? Yeni dizi Maviye Sürgün oynayan Zehra kimdir? Maviye Sürgün Zehra gerçek adı ne? Maviye Sürgün Zehra karakterini oynayan Ayça Erturan kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı? Ayça Erturan kimdir? Ayça Erturan'ın oynadığı diziler, Ayça Erturan dizileri, Ayça Erturan instagram hesabı ne? Maviye Sürgün Zehra Ayça Erturan evli mi? Maviye Sürgün Zehra kaç kilo verdi nasıl verdi?

Maviye Sürgün Zehra kimdir?

Maviye Sürgün dizisinin karakterlerinden birisi olan Zehra karakterine Ayça Erturan hayat vermektedir. Ayça Erturan, Maviye Sürgün Zehra rolünü oynuyor. Güçlü bir kadın olan Zehra, hayatın ona getirdikleri yüzünden daha sessiz bir kişiliğe bürünmüştür. Aydam Otel'de çalışmaya başlayınca hayatında çok şey değişecektir.

Maviye Sürgün Zehra Ayça Erturan kimdir?

Çok Güzel Hareketler Bunlar skeçlerinde dikkatleri üzerine çeken Ayça Erturan, 1 Ağustos 1983 tarihinde İstanbul‘da dünyaya geldi. Tiyatroya M.S.M. kursları ile başladı. Marmara Üniversitesi Radyo Televizyon Bölümü’nde okurken aynı zamanda Pera Güzel Sanatlar’da oyunculuk eğitimi aldı. Çeşitli televizyon dizilerinde, reklam filmlerinde ve tiyatro oyunlarında yer aldı. Halen BKM Mutfak bünyesinde sahneye çıkmaya devam etmektedir. Ayça Erturan, 31 Ağustos 2014 tarihinde Levent Kırca‘nın TRT‘de yazar ve yönetmenlik yapan Nur Diner ile evliliğinden olma oğlu olan Oğulcan Kırca ile evlendi. 2015 yılının Eylül ayında ATV ekranlarında yayınlanmaya başlayan “Evli ve Öfkeli” adlı dizide Birce Akalay, Yıldız Çağrı Atiksoy, Ebru Cündübeyoğlu, Ayça Erturan ve Sarp Akkaya, Serkan Altunorak başrolde oynadı. 2018 yılında başrollerini Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar'ın paylaştığı Kadın dizisinde oynamış olan Erturan 2014 yılında Levent Kırca'nın oğlu Oğulcan Kırca ile dünya evine girdi.

Maviye Sürgün Ayça Erturan kaç yaşında?

Güzel oyuncu Ayça Erturan 40 yaşında. Oyuncu Ayça Erturan 1983 yılında İstanbul’da doğdu.

Maviye Sürgün Ayça Erturan nereli

Güzel oyuncu Ayça Erturan İstanbul'da doğdu.

Maviye Sürgün Ayça Erturan ne zaman evlendi?

2014 yılında Ayçe Erturan ve Oğulcan Kırca nikah masasına oturdular. Eşi Oğulcan Kırca, Levent Kırca'nın oğludur.

Maviye Sürgün Ayça Erturan çocuğu var mı?

Ayça Erturan'ın 2021 yılında bebeği dünyaya geldi. İsmi ise Nova.

Maviye Sürgün Ayça Erturan Kaç Yaşında Anne Oldu?

Güzel oyuncu 38 yaşında bebeğini kucağına aldı.

Maviye Sürgün Ayça Erturan Oğulcan Kırca boşandı mı?

Hayır, Çiftin güzel giden bir evlilikleri var.

Maviye Sürgün Ayça Erturan nasıl zayıfladı? Ayça Erturan nasil kilo verdi?

Bir diyetisyene giden Ayça Erturan tam 12 kilo vermeyi başardı. Motivasyonunu nu şöyle izah etti: Rol arkadaşlarım Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak bana at gibisin diyorlardı, ben de onlara inat kilo verdim...

Maviye Sürgün Ayça Erturan oynadığı diziler

Maviye Sürgün Zehra kim, nereli kaç yaşında? Ayça Erturan kiminle evli? Ayça Erturan nasıl kilo verdiğini açıkladı - Resim : 1

2004 yılnıda Avrupa Yakası dizisinde Banu karakteri ile konuk oyuncu olarak ilk defa kamera karşısına geçti. Bir Demet Tiyatro ve Çok Güzel Hareketler Bunlar ile tanındı. Yağmurdan Kaçarken, Evli ve Öfkeli, Kadın ve Akıncı dizilerinde rol aldı.

2004 Avrupa Yakası / Banu
2006 Bir Demet Tiyatro / Ayça
2008-2010 Çok Güzel Hareketler Bunlar / Ayça
2013 Yağmurdan Kaçarken / Lidya
2015-2016 Evli ve Öfkeli / Dilek
2017-2018 Kadın / Yeliz Ünsal
2021 Akıncı / Filiz
2023 Maviye Sürgün / Zehra
Ayça Erturan hangi filmlerde oynadı?
2009 Neşeli Hayat / Nilüfer
2010 Çok Filim Hareketler Bunlar
2012 Bir Kurabiye Masalı
2015 Aşk Nerede / Biricik
2015 TAKIM: Mahalle Aşkına!
2022 Müstakbel Damat

Maviye Sürgün Ayça Erturan sosyal medya hesapları

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan güzel oyuncunun Instagram adresi @aycaerturan'dır