Masterchef Eda Karabulut kiminle evli, eşi ve ikiz çocuklarına bakın!

Masterchef All Star 2023 TV8 ekranlarında tüm hızıyla devam ediyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların adını finale yazdırmak için yarıştığı Masterchef'te dikkat çeken isimlerden biri de Eda Karabulut oldu. 2019 sezonunda yarışan Masterchef  Eda 38 yaşında ve aslen Sivaslı. Sık sık takım arkadaşları tarafından eleştirilen ve potaya sokulan Masterchef Eda 14 yıllık evli ve ikiz çocuk annesi. 

Masterchef Eda Karabulut kiminle evli, eşi ve ikiz çocuklarına bakın!

Masterchef All Star 2023'ün kadrosundaki isimlerden biri olan Masterchef Eda Karabulut özel hayatı ile de merak ediliyor. 38 yaşında olan Masterchef Eda 'çok konuştuğu' iddiası ile arkadaşları tarafından pek sevilmese de elinin lezzetine diyecek yok. Aslen Sivaslı olan Eda Karabulut 12 yıllık evli ve ikiz çocuk annesi. İnstagram hesabı edakarabulutnyr olan Masterchef Eda'nın 343 bin takipçisi var. Peki Masterchef Eda Karabulut'un eşi kim?

Masterchef Eda kimdir?

Aslen Sivaslı olan MasterChef Eda İstanbul'da doğmuştur. Eda Karabulut Nayır, 38 yaşında 12 yıllık evli ve ikiz çocuk annesidir.

Lise mezunu olan Eda Karabulut Nayır, "Çok çeşitli hobilerim olmasına rağmen en sevdiğim yere mutfağa gönül verdim ve çocuklarımın büyümesiyle profesyonel anlamda adımlar atmaya başladım.'' demektedir.