Masterchef All Star'da şoke eden veda... Kimse bunu tahmin etmiyordu! İşte MasterChef All Star'da elenen isim

MasterChef All Star'ın 11. haftasında gerçekleşen eleme turu, izleyiciler için büyük bir merak konusu haline geldi. 24 Eylül'de yayınlanan yeni bölümde elenen yarışmacının kim olduğunu öğrenmek isteyenler araştırmalarını sürdürüyor. Peki, bu hafta MasterChef All Star'da hangi yarışmacı hayallerine veda etti?

Sitene Ekle

MasterChef All Star'ın son haftasında da mücadele heyecanı doruktaydı. Her hafta bir yarışmacının MasterChef hayallerine veda ettiği bu zorlu yarışmada, bu hafta da eleme heyecanı yaşandı. İzleyiciler, MasterChef All Star'da hangi yarışmacının elendiğini merakla bekliyorlardı. Bu hafta eleme potasında yer alan yarışmacılar arasından kimin ayrılacağı büyük bir merak konusuydu.

Eleme potasındaki yarışmacılar Kerem, Dilara, Barbaros, Sefa, Sergen, Azize ve Tanya idi. Bu yarışmacılar arasından birinin veda edeceği an milyonlarca izleyici tarafından bekleniyordu. İlk turda yaratıcılık oyunu için çubuk tarçın ve yaban turbu kullanıldı. Yaratıcılık oyununu başarıyla tamamlayan isim Sergen oldu. İlk turda potadan kurtulanlar Barbaros ve Dilara oldular.

İkinci turda ise şeflerin istediği yemek "La Melanzanee la Ricotta" idi. Bu turda yarışan Sefa, Kerem, Tanya, Azize ve Tanya, gecenin en kötüsü olmamak için büyük bir çaba sarf ettiler. İkinci tur sonunda potadan kurtulan ilk isim Tanya oldu, onu takip eden isim ise Azize oldu. Bu durumda sadece Kerem ve Sefa ikinci turda yarışmaya devam edecekti.

MASTERCHEF'TE 24 EYLÜL'DE KİM ELENDİ?

Sonunda MasterChef All Star'a veda eden isim Sefa oldu. Sefa, büyük bir rekabetin yaşandığı bu yarışmada hayallerine veda etmek zorunda kaldı. Yarışmanın sonuna yaklaşırken heyecanın dorukta olduğu bir hafta daha geride k