MasterChef All Star’da ikinci dokunulmazlık oyunu sonucu: Mavi takım zaferi, kırmızılarda üç eleme adayı

MasterChef All Star’da dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Kıran kıran mücadelelere sahne olan yarışmada günün konsepti künefe oldu. Birbirinden zorlu yemeklerin yapıldığı ve tansiyon hiç düşmediği MasterChef’te mavi ve kırmızı takım 2. dokunulmazlığı kazanmak için tezgah başına geçti.

MasterChef All Star’da ikinci dokunulmazlık oyunu sonucu: Mavi takım zaferi, kırmızılarda üç eleme adayı

MasterChef All Star’da mavi ve kırmızı takımın karşı karşıya geldiği ikinci dokunulmazlık oyunu nefesleri kesti. Şeflerin isteği üzerine yarışmacılar künefe yaparak mücadele etti. Künefenin sıcak servis edilmesi gerektiği için takımlar gruplar halinde yemeklerini çıkardı.

MasterChef All Star’da ikinci dokunulmazlık oyunu sonucu: Mavi takım zaferi, kırmızılarda üç eleme adayı - Resim : 1
Şeflerin değerlendirmesi sonucunda Azize ile Dilara’nın künefeleri başarısız bulundu. İki yarışmacının da puan alamaması nedeniyle mavi ve kırmızı takım 4-4 eşitliği bozamadı.

MasterChef All Star’da ikinci dokunulmazlık oyunu sonucu: Mavi takım zaferi, kırmızılarda üç eleme adayı - Resim : 2

Somer Şef, bu durumda uygulanacak kuralı açıkladı. Son bir düello yapılmasına karar verildi. Takım kaptanları Alican ve Ayaz, düello için Barbaros ve Sergen’i seçti. İki yarışmacı 20 dakikada normal ölçülerde künefe yaptı. Düelloyu Barbaros kazanarak mavi takımın galibiyetini ilan etti.

MasterChef All Star’da ikinci dokunulmazlık oyunu sonucu: Mavi takım zaferi, kırmızılarda üç eleme adayı - Resim : 3

Mavi takımın Barbaros ve Eda, kırmızı takımın ise Sergen ve Dilara’nın künefeleri beğenildi. Bireysel dokunulmazlığı Sergen aldı. Mavi takımın ilk iki eleme adayı Barbaros ve Eda olurken, kırmızı takımın üçüncü eleme adayı Gamze oldu.