Mahsun Kırmızıgül’ün Boşandığı Avukat Eşine Ödeyeceği Tazminat Dudak Uçuklattı!

Ünlü şarkıcı, oyuncu ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül’ün boşandığı eşine ödediği tazminat ortaya çıktı. Mahsun Kırmızıgül’ün 6 yıllık avukat eşi ve çocuğunun annesine ödeyeceği tazminat dudak uçuklattı.

Mahsun Kırmızıgül’ün Boşandığı Avukat Eşine Ödeyeceği Tazminat Dudak Uçuklattı!

Ünlü şarkıcı, oyuncu ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül 1989 yılında eski dansöz Gölgem Hanım ile dünya evine girdi ve çift 1992 yılında boşandı. Kırımzıgül ve Hanım bu evlilikten oğulları Mahmut’u kucaklarına aldı ve şarkıcı Mahsun Kırmızıgül daha sonra 14 Şubat 2016’da avukat Ece Binay ile ABD’de dünya evine girdi. Kırmızıgül ve Binay çiftinin bu evlilikten “Lavin” isimli kızları dünyaya geldi. 6 yıllık evli olan çift, 12 Nisan 2022 tarihinde boşandıklarını açıkladı. Evliliklerini sonlandırdıklarını açıklayan çiftten bu kez de tazminat haberi geldi. Kırmızıgül’ün eski eşi Binay’a ödeyeceği tazminat dudak uçuklattı.

Boşanmanın Bedeli Servete Mal Oldu!

Hatırlanacağı üzere Mahsun Kırmızıgül’ün, Mart ayında genç bir kadınla samimi görüntüleri sosyal medyaya yansımıştı. Magazin gündemini sallayan bu görüntülerin hemen ardından Ece Binay, Kırmızıgül’e boşanma davası açmıştı ve çift, Nisan ayında boşandıklarını duyurmuştu. Boşanma davasının anlaşmalı olduğu söylenmişti. Ancak birlikteliğin ihanet nedeniyle bittiğine dair herhangi bir açıklama gelmemişti. Ancak ortaya atılan yeni iddialar, daha önce gündeme gelen iddiaları da ters köşede bıraktı.

Bu Tazminat, Bu Nafaka Dudak Uçuklatır!

Mahsun Kırmızıgül’ün Boşandığı Avukat Eşine Ödeyeceği Tazminat Dudak Uçuklattı! - Resim : 1

Sabah’tan Bülent Cankurt’un haberine göre Ece Binay, Kırmızıgül’e anlaşmalı boşanma davası açmış olmasına rağmen Mahsun Kırmızıgül’den servet değerinde tazminat aldı. Kırmızıgül’ün eski eşi Ece Binay’a 3 milyon dolar (yaklaşık 52 milyon lira) tazminat verdiği, bunun yanı sıra Binay’ın Kırmızıgül ile birlikte oturduğu lüks villayı ve altındaki lüks cipi de aldı. Ancak Binay’ın aldıkları bununla da bitmedi. Habere göre Binay, bir de Kırmızıgül’den her ay 80 bin TL nafaka alacak. Öte yandan Kırmızıgül, çocuğunun annesinin bineceği lük cipin 5 yıl boyunca benzin parasını da kendi cebinden ödeyecek.

Boşanma Nedeni İhanet Mi?

Mahsun Kırmızıgül ile eski Ece Binay’ın, Kırmızıgül’ün Mart ayında bir kadınla samimi görüntülerinin ortaya çıkmasıyla birlikte boşanma kararı aldığı, çiftin ihanet sonrası anlaşmalı boşanma yoluna gittiği iddiaları gündeme gelmişti. Boşanma davasının arkasındaki tazminat tutarları ise dudak uçuklattı. Çiftin konu hakkında bir açıklama yapıp yapmayacağı merak ediliyor.