Magarsus 1. Sezon 7. Bölüm Sansürsüz Full İzleme Linki: Blu TV'den Heyecan Dolu Yeni Bölüm

Merakla beklenen Magarsus dizisinin heyecan dolu 7. sonunda izleyicilerle buluştu. 14 Eylül Perşembe günü 19:00'da Blu TV'de yayınlanacak olan yeni bölüm, izleyicileri ekran başına kilitleyecek olaylarla dolu olacak gibi görünüyor. Magarsus, bu sezonuyla Blu TV'de büyük bir etki yaratmaya devam ediyor. Peki, Magarsus 7. bölüm sansürsüz izlenir mi? İzleyiciler bu sorunun yanıtını da merakla bekliyor. Dizi tutkunları için Magarsus 7. bölüm sansürsüz izleme linkini de haberimizde.

Sitene Ekle

“Magarsus” dizisinin 7. bölümünde, Sarıbahçe’deki yaşam, Halil’in vurulmasının ardından büyük bir değişim geçiriyor. Beton, Tansu ve Turgut için büyük bir sarsıntı oluşturuyor ve dağılmalarının habercisi oluyor

MAGARSUS 7.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Magarsus dizisinin 7. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda, kardeşler arasındaki çekişmenin dozu artıyor. Tansu, babasının yerine geçerek başkan olurken, Turgut uyuşturucuya savaş açıyor. Diğer taraftan ise Beton kendi iyice uyuşturucu işine batıyor ve kendini patron sanıyor. Tansu hem Turgut'la anlaşıyor hem de Beton'la.

MAGARSUS DİZİSİNİ FULL TEK PARÇA İZLEME YOLU

Berkay Ateş, Çağlar Ertuğrul, Merve Dizdar ve Ercan Kesal'ın eşsiz performanslarına tanıklık etmek için Blu TV üyeliği ile diziye adım atabilirsiniz. Magarsus dizisinin başarılı kadrosuyla göz doldurduğu bu yapımı izlemek isteyenler için Blu TV, ideal bir seçenek. Diziye Blu TV aboneliği ile erişebilirsiniz. Aylık 44,99 TL karşılığında Blu TV'ye üye olup Magarsus'un tüm bölümlerini takip edebilirsiniz. Ayrıca Hepsiburada Premium üyeliği de alternatif bir yol olarak sunuluyor. 14,99 TL aylık üyelikle Hepsiburada Premium'a katılarak Magarsus'u izleyebilirsiniz.

MAGARSUS'U SANSÜRSÜZ İZLEME KEYFİNİ YAŞA

Diziyi sansürsüz ve tam anlamıyla izlemek isteyenler için uygun bir seçenek sağlanıyor. Magarsus'un bütün bölümlerini eksiksiz izlemek için doğrudan aşağıdaki bağlantıya tıklamanız yeterli olacaktır. Magarsus'un her anını kesintisiz ve sansürsüz olarak izlemek için tıklayın!

MAGARSUS'U FULL SANSÜRSÜZ OLARAK İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN 

Magarsus 1. Sezon 7. Bölüm Sansürsüz Full İzleme Linki: Blu TV'den Heyecan Dolu Yeni Bölüm - Resim : 2

Detaylar

  • Magarsus 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı
  • Magarsus’ta Kardeşler Arasında Büyük Rekabet
  • Magarsus’ta Cemal’in Başına Gelenler Ne?
  • Magarsus’ta Zeynep’e Saldırı
  • Magarsus’ta Halil Kurak’ın Vasiyeti Ne?

Magarsus hakkında kısa sorular ve cevaplar;

  • Magarsus dizisinin 6. bölümü ne zaman yayınlanacak?

    • Cevap: Magarsus dizisinin 6. bölümü 7 Eylül Perşembe akşamı saat 19:00’da BluTV’de yayınlanacak.
  • Magarsus dizisinin başrol oyuncuları kimlerdir?

    • Cevap: Magarsus dizisinin başrol oyuncuları Ercan Kesal, Berkay Ateş, Zeynep Dizdar, Çağlar Ertuğrul, Menderes Samancılar (Turgut) ve Serkan Keskin (Beton) olarak sıralanabilir.
  • Magarsus dizisinin konusu nedir?

    • Cevap: Magarsus dizisinin konusu, dört tarafı narenciye bahçeleriyle sarılı, sırtını Magarsus Antik Kenti’ne yaslamış bir sahil ilçesi Sarıbahçe’de yaşananları anlatıyor. Despot bir narenciye tüccarı olan Halil Kurak’ın ölümünden sonra, bu narenciye krallığını ileride yönetmeye talip üç muhtemel varis olan Tansu, Turgut ve Beton arasındaki mücadele dizinin ana eksenini oluşturuyor