Lukoil’den Yapılan Yakıt Alışverişlerine Litre Başına İndirim Fırsatı Başladı!

Akaryakıt fiyatları son dönemlerde gelen zamlarla vatandaşı zorlamaya başladı. Artan fiyatlar karşısında yakıt istasyonları ve bankalardan gelen kampanyalara Lukoil de dahil oldu. Lukoil, Maximum Mobil ödemelerine yakıt indirimi sunuyor.

Lukoil’den Yapılan Yakıt Alışverişlerine Litre Başına İndirim Fırsatı Başladı!

2022 yılı, enerji fiyatlarındaki hızlı artışlarla başladı. Artan enerji fiyatları karşısında vatandaşlar bütçelerine uygun alternatifler ve kampanyalar araştırırken, son dönemlerde akaryakıt zam şampiyonu olarak öne çıktı. Benzin ve motorin litre fiyatları 30 TL seviyesine yaklaştı ve bu süreçte yakıt istasyonlarının çeşitli bankalarla sağladığı anlaşmalar sonucu düzenlenen kampanyalar da artmaya başladı. Bu kapsamda bir kampanya da Lukoil’den geldi. Maximum Mobil Lukoil “Doldur Geç” mobil ödeme sistemi ile Lukoil’den yakıt alışverişi yapan araç sahiplerine 31 Temmuz tarihine kadar geçerli bu kampanya kapsamında çeşitli aralıklarda fiyat indirimi sunulacak.

Kampanya Detayları

31 Temmuz 2022 tarihine kadar Lukoil istasyonlarından yapılacak olan yakıt alımlarının Maximum Mobil uygulamasında bulunan “Lukoil Doldur Geç Mobil Ödeme” sistemi ile ödenmesine karşılık olarak, tavsiye edilen yakıt litre fiyatında 30 kuruşluk avantaj sunulacak. Söz konusu kampanyadan kazanmak isteyenlerin yakıt alışverişlerini Doldurgeç entegrasyonu olan LUKOIL istasyonlarından “Maximum Mobil Doldur Geç” ile yapması gerekiyor. Bu alışverişlerde motorin ve benzin alımlarına litre fiyatında 30 kuruş indirim uygulanıyor. Avantajlı fiyatlar, alınan yakıtın üzerine ek litre olarak veriliyor.

Hangi İşlemler Kampanyaya Dahil?

Lukoil’den Yapılan Yakıt Alışverişlerine Litre Başına İndirim Fırsatı Başladı! - Resim : 1

Söz konusu kampanyada harcamaların geçerli olması için ödemelerin kesinlikle Maximum Mobil Lukoil Doldur Geç Mobil Ödeme yöntemi ile yapılması gerekiyor. Bu ödeme türünün dışında gerçekleştirilen harcamalar kampanyaya dahil edilmiyor. Ayrıca kampanyaya İş Bankası Bankamatik kartları, İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç) dahil ediliyor.

Kampanyaya Dahil Olmayan Kart ve İşlemler

Öte yandan Lukoil ve İş Bankası işbirliğinde sunulan söz konusu kampanyaya ticari kredi kartı, Vadematik kart, MAxiPara Kart, aidatsız kartlar ile yapılan işlemler, MaxiPuan kullanarak yapılan işlemler, Maximum Fırsat işlemleri, ürün iptali ve iade işlemleri, Maximum POS cihazı üzerinden gerçekleştirilmeyen alışverişler dahil edilmiyor. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin, 31 Temmuz 2022 tarihine kadar şartlara uygun olarak Lukoil istasyonlarında harcama yapması gerekiyor.

Etiketler: lukoil, maximum kart