Kuveyt Türk Katılım Bankası Ankara'da gayrimenkul satışına başladı! Mamak'ta 92 metrekarelik dükkan 447 bin TL!

Düşük kar payı, sıfır faiz politikası ile hizmetlerine devam eden Kuveyt Türk Katılım Bankası, uygun fiyatlı gayrimenkul arayışında olan Ankaralılar için üç yeni ihale düzenlediğini duyurdu. Banka, ilgili ihalelere ve ihalelere konu olan gayrimenkullere ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Kuveyt Türk Katılım Bankası Ankara'da gayrimenkul satışına başladı! Mamak'ta 92 metrekarelik dükkan 447 bin TL!

Kuveyt Türk Katılım Bankası, Ankara ilinde bulunan ve banka tarafından el konulmuş olan 3 adet dükkan için yeni ihaleler düzenlediğini duyurdu.

KUVEYT TÜRK KATILIM BANKASI’NDAN ANKARA MAMAK’TA SATILIK DÜKKAN İLANI!

Kuveyt Türk Katılım Bankası, elinde bulunan icralık bir dükkanı satışa çıkardığını duyurdu. Söz konusu dükkanın Ankara ilinin Mamak ilçesinde bulunduğunu belirten katılım bankası, ilgili ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Kuveyt Türk Katılım Bankası Kuveyt Türk Gayrimenkul aracılığı ile düzenlemiş olduğu ihaleye konu olan dükkanın kullanım alanını 92 metrekare olarak ölçtü. Dükkanın depolu olduğunu belirten katılım bankası, ihale başlangıç bedelini 447 bin TL olarak açıkladı. Banka, ilgili ihaleye ve gayrimenkule ilişkin daha fazla bilgi almak için Kuveyt Türk Gayrimenkul sitesi üzerinden form doldurulabileceğini veya banka ile şahsen iletişime geçilebileceğini belirtti.

KUVEYT TÜRK KATILIM BANKASI’NDAN ANKARA ŞEREFLİKOÇHİSAR’DA SATILIK DÜKKAN İLANI!

Kuveyt Türk Katılım Bankası Ankara'da gayrimenkul satışına başladı! Mamak'ta 92 metrekarelik dükkan 447 bin TL! - Resim : 1

Kuveyt Türk Katılım Bankası, elinde bulunan icralık bir başkanı dükkanı daha satışa çıkardığını duyurdu. Söz konusu dükkanın Ankara ilinin Şereflikoçhisar ilçesinde bulunduğunu belirten katılım bankası, ilgili ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Kuveyt Türk Katılım Bankası Kuveyt Türk Gayrimenkul aracılığı ile düzenlemiş olduğu ihaleye konu olan dükkanın kullanım alanını 618 metrekare olarak ölçtü. Banka, ihale başlangıç bedelini 1 milyon 552 bin TL olarak açıkladı. Kuveyt Türk, ilgili ihaleye ve gayrimenkule ilişkin daha fazla bilgi almak için Kuveyt Türk Gayrimenkul sitesi üzerinden form doldurulabileceğini veya banka ile şahsen iletişime geçilebileceğini belirtti.

KUVEYT TÜRK KATILIM BANKASI’NDAN ANKARA SİNCAN’DA SATILIK DÜKKAN İLANI!

Kuveyt Türk Katılım Bankası, Kuveyt Türk Gayrimenkul aracılığı ile üçüncü bir ihale daha düzenlediğini duyurdu. İlgili ihaleye konu olan depolu dükkanın Ankara ilinin Sincan ilçesinde bulunduğunu belirten katılım bankası, dükkanın kullanım alanını 413 metrekare olarak bildirdi. İhalenin başlangıç bedeli ise 2 milyon 900 bin TL olarak duyuruldu.