Kuveyt Türk Bankası’nda taşıt kredisinde yenilikler arka arkaya geldi! Faiz yüzde 1,99’a düştü! İkinci elde araç yaşı 10’a kadar çıktı!

Yenilikleriyle dikkat çeken bankalardan biri olan Kuveyt Türk Bankası, bu kez taşıt kredisi paketlerini yeniledi. Faiz oranlarında indirime giden Kuveyt Türk, geri ödeme planları ve taşıt yaşında birtakım değişiklikler gerçekleştirdi.

Kuveyt Türk Bankası’nda taşıt kredisinde yenilikler arka arkaya geldi! Faiz yüzde 1,99’a düştü! İkinci elde araç yaşı 10’a kadar çıktı!

Otomotiv sektöründe arka arkaya gelen zamların tetiklemesiyle 400 bin TL’nin üzerine çıkan sıfır araç piyasası, ikinci el araç sektöründe de fiyat artışının yaşanmaya başlamasına neden oldu. Her iki piyasada da şu an fahiş artışlar söz konusu iken, araç almak isteyen vatandaşın imdadına birbirinden avantajlı hizmetler ile taşıt kredisi sağlayan bankalar yetişti. O bankalardan biri olan Kuveyt Türk Bankası, taşıt kredisi kampanyasını açıkladı.

Taşıt kredisi paketinde birtakım değişikliklere giden Kuveyt Türk Bankası, taşıt kredisinin faiz oranlarını indirdiği gibi aynı zamanda geri ödemelerden vade sürelerine kadar pek çok detayda vatandaşların lehine değişiklik gerçekleştirdi. Hayali kurulan otomobil alınması için finans desteklerinde miktar artışı da gerçekleştiren Kuveyt Türk Bankası, kasım ayı taşıt kredisinin şartlarını açıkladı.

KUVEYT TÜRK BANKASI’NDAN EŞSİZ TAŞIT KREDİSİ PAKETİ

Kuveyt Türk Bankası’nda taşıt kredisinde yenilikler arka arkaya geldi! Faiz yüzde 1,99’a düştü! İkinci elde araç yaşı 10’a kadar çıktı! - Resim : 1

İster sıfır ister ikinci el araç almak isteyenler olsun, tüm vatandaşlara hizmet veren Kuveyt Türk Bankası, araç satın almak isteyenlere yalnızca TL değil; döviz olarak da finansman sağlamaya başladığını duyurdu. İkinci el araç finansmanlarında aracın yaşına 10 yaşa kadar yükselten Kuveyt Türk Bankası, 0-5 yaş araçlar için maksimum 48 ay; 6-10 yaş araçlar için ise maksimum 36 ay taksit ile finansman kullandırılacağını hatırlattı.

Tüm bu yeniliklerin yanı sıra taşıt kredisinde birbirinden farklı paketler ve kullanım olanakları tanıyan Kuveyt Türk Bankası, dileyenin ek ürünlü dileyenin ek ürünsüz bir şekilde taşıt kredisi çekebileceğini belirtti. Birinci el araçlarda nihai fatura değeri, ikinci el araçlarda kasko değerini baz almak üzere finansman desteğini veren Kuveyt Türk Bankası, araçlarda yüzde 70’e varan finansman desteği sağladığını hatırlattı.

KUVEYT TÜRK BANKASI, EK ÜRÜNLÜ VE EK ÜRÜNSÜZ ÖRNEK HESAPLAMA YAPTI

Taşıt kredisinde hem ek ürünlü hem de ek ürünsüz olmak üzere iki ayrı maliyet tablosu sunan Kuveyt Türk Bankası, vatandaşların yüzde 1,99’dan 3 ay vade le çekecekleri ek ürün kullanımlı 30 bin TL’lik taşı kredisinin aylık ödeme tutarını bin 271 lira 8 kuruş; toplam masrafın ise 2 bin 787 lira 37 kuruş olacağını belirtti.

Ek ürünsüz bir şekilde kullanım olanağı da tanıdığı kredi için örnek bir hesaplama gerçekleştiren Kuveyt Türk Bankası, bu şartlarda 36 ay vadeyle çekilecek olan 30 bin TL’lik taşıt kredisinin faiz oranını yüzde 2,04’ten başlayacağını bildirdi. Bu şartlar altında bin 283 lira 43 kuruş aylık taksit ödemesi olacağını belirten Kuveyt Türk Bankası toplam masrafı ise 191 lira 30 kuruş olarak hesapladı.