Kuruluş Osman dizisinin Gonca’sı Belgin Şimşek kimdir, kaç yaşında? Gonca’yı kim oynuyor? Gonca’nın mesleği ne, boyu ve kilosu kaç?

Belgin Şimşek, Star TV’de yayınlanan Benim Hayatım dizisiyle oyunculuk kariyerine başlayan ve ATV’de devam eden Kuruluş Osman dizisinde Gonca karakterini canlandıran genç ve başarılı bir oyuncudur. Şimşek, oyunculuk eğitimini Sadri Alışık Kültür Merkezinde burslu olarak tamamlamış ve 24. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Ödüllerinde ödül almıştır. Peki, Kuruluş Osman dizisinin Gonca’sı Belgin Şimşek kimdir, kaç yaşında? Kuruluş Osman Gonca’yı kim oynuyor? Gonca’nın mesleği ne, boyu ve kilosu kaç?

Kuruluş Osman dizisinin Gonca’sı Belgin Şimşek kimdir, kaç yaşında? Gonca’yı  kim oynuyor? Gonca’nın mesleği ne, boyu ve kilosu kaç?

Türk televizyonlarının sevilen dizilerinden biri olan Kuruluş Osman, Osmanlı Devleti’nin kuruluşunu anlatan tarihi bir dramadır. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan Belgin Şimşek ise, dizide Osman Bey’in yakın arkadaşı Bala Hatun’un cariyesi Gonca rolünü üstlenmiştir. Peki, Belgin Şimşek kimdir, nereli ve kaç yaşındadır? İşte, Belgin Şimşek’in hayatı hakkında merak edilenler.

Kuruluş Osman dizisinin Gonca’sı Belgin Şimşek kimdir, kaç yaşında? Gonca’yı  kim oynuyor? Gonca’nın mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 1

Belgin Şimşek kimdir?

Belgin Şimşek, Benim Hayatım ve Kuruluş Osman dizilerinde rol alan genç ve başarılı bir oyuncudur.

Belgin Şimşek nereli?

Belgin Şimşek, İstanbul doğumludur. Ancak aslen nereli olduğu bilinmemektedir.

Belgin Şimşek kaç yaşında?

Belgin Şimşek, 2000 yılında doğduğuna göre, 2023 yılı itibarıyla 23 yaşındadır.

Belgin Şimşek’in rol aldığı diziler nelerdir?

Belgin Şimşek’in rol aldığı diziler Benim Hayatım ve Kuruluş Osman’dır.

Kuruluş Osman dizisinin Gonca’sı Belgin Şimşek kimdir, kaç yaşında? Gonca’yı  kim oynuyor? Gonca’nın mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 2

Belgin Şimşek’in sosyal medya hesapları nelerdir?

Belgin Şimşek’in resmi Instagram hesabı @belginnsimsek kullanıcı adıyla açılmıştır. Ayrıca oyuncunun Twitter ve Facebook gibi diğer sosyal medya hesapları da bulunmaktadır.

Belgin Şimşek Kimdir?

Belgin Şimşek, 2000 yılında İstanbul’da doğmuştur. Oyunculuk eğitimini Sadri Alışık Kültür Merkezinde burslu olarak tamamlamıştır. 24. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Ödüllerinde ödül alarak dikkat çekmiştir. Oyunculuk kariyerine 2021 yılında Star TV’de yayınlanan Benim Hayatım dizisiyle başlamıştır. Dizide Heves karakterini canlandırmıştır. 2022 yılında ise ATV’de ekrana gelen Kuruluş Osman dizisine katılmıştır3. Dizide Gonca rolünü üstlenmiştir.

Belgin Şimşek Nereli?

Belgin Şimşek, İstanbul doğumludur. Ancak aslen nereli olduğu bilinmemektedir. Oyuncu, sosyal medya hesaplarında da bu konuda herhangi bir bilgi paylaşmamıştır.

Belgin Şimşek Kaç Yaşında?

Belgin Şimşek, 2000 yılında doğduğuna göre, 2023 yılı itibarıyla 23 yaşındadır. Oyuncu, 20’li yaşlarda olmasına rağmen hem tiyatro hem de dizi sektöründe kendini göstermeyi başarmıştır.

Belgin Şimşek’in Rol Aldığı Diziler

Belgin Şimşek’in rol aldığı diziler şunlardır:

Benim Hayatım (Heves, TV Dizisi 2021) 

Kuruluş Osman (Gonca, TV Dizisi 2022-Devam Ediyor) 

Kuruluş Osman dizisinin Gonca’sı Belgin Şimşek kimdir, kaç yaşında? Gonca’yı  kim oynuyor? Gonca’nın mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 3

Belgin Şimşek’in Sosyal Medya Hesapları

Belgin Şimşek’in resmi Instagram hesabı @belginnsimsek kullanıcı adıyla açılmıştır. Oyuncu, bu hesabında hem kişisel hem de profesyonel paylaşımlarda bulunmaktadır. Ayrıca oyuncunun Twitter ve Facebook gibi diğer sosyal medya hesapları da bulunmaktadır.