Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyübi Dizisi İzleyicilerden Tam Not Aldı! Reytingleri ve Twitter Yorumları Nasıl?

TRT 1’in yeni tarihi dizisi Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyübi, 13 Kasım Pazartesi günü ilk bölümüyle ekranlara geldi. Dizi, Müslümanların kahramanı olarak bilinen Selahaddin Eyyübi’nin hayatını ve Kudüs’ü Haçlılardan geri alışını konu alıyor. Dizi, hem reytinglerde hem de sosyal medyada büyük ilgi gördü. Dizi izleyicilerden olumlu yorumlar alarak dikkat çekti. Peki Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyübi dizisi tuttu mu, beğenildi mi? Reytingleri nasıl? İşte Twitter yorumları

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyübi Dizisi İzleyicilerden Tam Not Aldı! Reytingleri ve Twitter Yorumları Nasıl?

TRT 1’in yeni tarihi dizisi Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyübi, 13 Kasım Pazartesi günü ekranlara geldi. Dizi, Müslümanların kahramanı olarak bilinen Selahaddin Eyyübi’nin hayatını ve Kudüs’ü Haçlılardan geri alışını konu alıyor. Dizi, hem tarihi hem de dini bir atmosfer sunuyor. Dizinin başrollerinde Uğur Güneş, Selahaddin Eyyübi’yi, Dilin Döğer ise, Selahaddin Eyyübi’nin eşi Süreyya’yı canlandırıyor. Dizide ayrıca Selahaddin Eyyübi’nin en yakın arkadaşının oğlu ve savaşçısı Ali’yi Baran Andıç, en yakın arkadaşının kızı ve obanın saygın kadını Esma’yı Sezgin Uzunbekiroğlu, eşi Süreyya’nın kız kardeşi ve en büyük destekçisi Zümrüt’ü Buse Varol, en yakın arkadaşının kızı ve aşkı Berra’yı Ece Özdikici gibi isimler canlandırıyor. Dizi, yayınlanan ilk bölümünden itibaren hem reytinglerde hem de sosyal medyada büyük ilgi gördü. Dizi izleyicilerden olumlu yorumlar alarak dikkat çekti. Peki, Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyübi reytingleri nasıl? Dizi izleyicilerden nasıl yorumlar aldı? İşte, Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyübi dizisi hakkında merak edilenler…

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyübi Reytingleri Nasıl?

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyübi dizisi, ilk bölümüyle reyting sıralamasında Total’de 5., AB’de 4. ve ABC’de 5. sırada yer aldı. Dizi, özellikle genç izleyicilerin beğenisini kazandı. Dizinin reytingleri ilerleyen haftalarda artması bekleniyor. Dizi, aynı zamanda TRT 1’in en çok izlenen dizisi oldu. Dizi, TRT 1’in diğer dizileri olan Alparslan Büyük Selçuklu, Teşkilat, Masumlar Apartmanı, Bir Zamanlar Kıbrıs gibi dizileri geride bıraktı

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyübi Yorumları Nasıl?

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyübi dizisi, sosyal medyada da çok konuşuldu. Dizi, Twitter’da #KudüsFatihiSelahaddinEyyübi etiketiyle gündem oldu. Dizinin oyuncuları, senaryosu, müzikleri ve konusu izleyicilerden tam not aldı. İşte, Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyübi dizisi hakkında yapılan bazı yorumlar:

  • Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyübi dizisi çok iyi ya. Oyunculuklar, senaryo, müzikler, her şey harika. Uğur Güneş ve Dilin Döğer çok yakışmışlar. Dizinin devamını merakla bekliyorum.
  • Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyübi dizisi gerçekten çok güzel bir dizi. Tarihi ve dini bir atmosfer sunuyor. Dizideki karakterler çok gerçekçi ve samimi. Diziyi izlerken hem güldüm hem de duygulandım.
  • Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyübi dizisi beni çok etkiledi. Dizideki konular çok önemli ve dikkat çekici. Dizideki oyuncular da çok başarılı. Uğur Güneş ve Dilin Döğer’in uyumu muhteşem. Diziyi izlemeyen çok şey kaçırır.
  • Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyübi dizisi çok kaliteli bir dizi. Dizideki her sahne çok iyi yazılmış ve çekilmiş. Dizideki oyuncuların hepsi çok iyi. Baran Andıç, Sezgin Uzunbekiroğlu, Buse Varol, Ece Özdikici gibi isimler çok başarılı. Diziyi çok beğendim.