Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyübi Ahmed Kimdir, Kaç Yaşında? Selahaddin Eyyübi Ahmed'i kim oynuyor?

Doğan Bayraktar, 1995 yılında İstanbul’da doğdu. 2015 yılında Best Model of Turkey yarışmasına katıldı ve ikinci oldu. Savaşçı, Gülümse Kaderine ve Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizilerinde rol aldı. Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinde Selahaddin’in en yakın ve en sadık yol arkadaşı Ahmed karakterini canlandırıyor.

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyübi Ahmed Kimdir, Kaç Yaşında? Selahaddin Eyyübi Ahmed'i kim oynuyor?

TRT 1’in yeni dizisi Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi, 13 Kasım’da ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Başrollerini Uğur Güneş ve Dilin Döğer’in paylaştığı dizi, asırlar önce Kudüs’ü işgalden kurtaran Selahaddin Eyyubi’nin hikayesini konu alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ise birbirinden sürpriz isimler yer alıyor. Bunlardan biri de Doğan Bayraktar. Peki, Doğan Bayraktar kimdir? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisindeki Ahmed karakteri nasıl biridir? İşte, Doğan Bayraktar’ın hayatı ve dizideki rolü hakkında merak edilenler:

Doğan Bayraktar nereli?

Doğan Bayraktar, İstanbul doğumludur.

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyübi Ahmed Kimdir, Kaç Yaşında? Selahaddin Eyyübi Ahmed'i kim oynuyor? - Resim : 1
Doğan Bayraktar kaç yaşında?

Doğan Bayraktar, 28 yaşındadır.


Doğan Bayraktar hangi dizilerde oynadı?

Doğan Bayraktar, Savaşçı, Gülümse Kaderine ve Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizilerinde rol aldı.

Doğan Bayraktar’ın Instagram hesabı var mı?

Doğan Bayraktar’ın Instagram hesabı doganbayraktar olarak bilinmektedir.

Doğan Bayraktar kimdir?

Doğan Bayraktar, 1995 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Üniversite eğitimini tamamladıktan sonra 2015 yılında Best Model of Turkey yarışmasına katıldı. Yarışmada ikinci olan Doğan Bayraktar, başrolünü Berk Oktay ve Murat Serezli’nin paylaştığı Savaşçı dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşadı. Dizide Üstçavuş Selçuk karakterini canlandıran Doğan Bayraktar, daha sonra ise Gülümse Kaderine isimli dizide izleyici karşısına çıktı.

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyübi Ahmed Kimdir, Kaç Yaşında? Selahaddin Eyyübi Ahmed'i kim oynuyor? - Resim : 2

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisindeki Ahmed karakteri nasıl biridir?

Doğan Bayraktar, yayın hayatına yeni başlayan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinin oyuncu kadrosunda yer alıyor. Dizide Ahmed karakterine hayat veren Doğan Bayraktar, Selahaddin’in en yakın ve en sadık yol arkadaşı rolündedir. Canlandırdığı Ahmed karakteri ise gerek at binmede gerekse de kılıç kullanmada becerikli bir askerdir. Selahaddin’in yanında Haçlılar ile cenk eden Ahmed, onun “Cihana adalet Kudüs’e hürriyet” anlayışını paylaşmaktadır.