Kredi kartı Alamayanlar Bu Yöntemle Kart Sahibi Olacak! Anında Kredi Kartı Alma Yöntemi Nedir?

Kredi notu veya diğer nedenlere bağlı olarak bankalardan kredi kartı alamayanlar için birçok farklı yöntem bulunuyor. Peki, bankalardan kredi kartı alamayanların yararlanabileceği püf noktalar neler? İşte ayrıntılar…

Kredi kartı Alamayanlar Bu Yöntemle Kart Sahibi Olacak! Anında Kredi Kartı Alma Yöntemi Nedir?

Vatandaşların artan nakit ihtiyaçları için banka kredi ve kredi kartlarına ilgisi bir hayli arttı. Birçok banka günümüzde kolayca kredi kartı verse de bazı bankalar tarafından belirli kişiler için kredi kartları verilmemektedir. En kolay kredi kartı veren bankalar bile özellikle ödeme düzensizliği gibi nedenlere bağlı olarak kredi puanı düşen, kara listede yer alan ve düzenli geliri olmayanların zaman zaman bu taleplerini reddetmektedir. Kredi kartı kullanmak isteyen ancak başvurusu onaylanmayan kişilerin farklı birçok yöntem ile kredi kartı sahibi olmaları mümkündür.

En Kolay Kredi Kartı Veren Bankalar Hangileri?

Kredi kartı Alamayanlar Bu Yöntemle Kart Sahibi Olacak! Anında Kredi Kartı Alma Yöntemi Nedir? - Resim : 1

En kolay kredi kartı veren bankalar sayesinde birçok farklı kesimden vatandaşın çoğu zaman gelir durumları da fark etmeksizin kredi kartları verilmektedir. Düşük limitlerle de olsa verilen bu kartlar ile ilgili müşterilerin düzenli olarak ödemelerini yapmaları beklenmektedir. QNB Finansbank Enpara Kredi Kartı gibi dijital bankacılık hizmetleri ile öne çıkan bankları tercih ederek en kısa sürede kredi kartı başvurusu yapılabilir. Buna ek olarak Akbank, ING Bank, Garanti BBVA gibi sektörün önde gelen birçok bankası tarafından hem dijital kanallar üzerinden hem de SMS vb. diğer iletişim kanalları ile kredi kartı fırsatı sunulmaktadır.

Maaş Aldığım Banka Kredi Kartı Vermiyor Ne Yapmalıyım?

Maaşlarını aldıkları bankadan kredi kartı alamayan vatandaşlar için birçok farklı neden olabilir. Genelde bunun nedeni bankaya herhangi bir gelir belirtilmemesinden kaynaklanabilir. Türkiye’de bankaların büyük bölümü maaşa ek olarak aidatsız kredi kartını da sunar. Aylık maaş tutarının ilgili katlarının üzerinde başvuru yapılmışsa kredi kartı başvurunuz reddedilecektir. Örneğin 4 bin lira maaş alan birinin 13 bin lira kredi kartı alması limitler nedeniyle engellenecektir. Limitlere dikkat ederek bu kişilerin kredi kartı başvurularını yeniden yapmaları mümkündür. Düzenli ödemelerini yapanlar ve kredi notu yüksek olan herkes rahatça kredi kartı taleplerini iletebilmektedir.  

Etiketler: kredi kartı