KPSS yok, mülakat yok, eğitim şartı yok! Sağlık kurumuna binlerce personel alımı müjdesi! İş çok kolay

İş arayanların merakla beklediği müjdeli haber geldi! Sınav ve mülakat şartı olmadan sağlık kurumlarına personel alınacağı haberi duyuruldu. İŞKUR üzerinden yapılacak başvurular için işte detaylar...

KPSS yok, mülakat yok, eğitim şartı yok! Sağlık kurumuna binlerce personel alımı müjdesi! İş çok kolay

İŞKUR'da Yayınlanan Hastane Personeli İş İlanları! Yeni Açılan ve Kapasitesi Artırılan Hastanelerde, Hasta Karşılama ve Yönlendirme Görevlilerine Çok Sayıda İstihdam Sağlanıyor. 18-49 Yaş Aralığındaki Adaylar İçin Son Başvuru Tarihi Belli Oldu. İşte İŞKUR Hasta Karşılama ve Yönlendirme Görevlisi Alımı Başvuru Sayfası...

Sağlık Bakanlığı bünyesindeki sağlık çalışanlarının yanı sıra, hastanede çalışacak hasta karşılama ve yönlendirme görevlisi kadrolarına da KPSS şartsız personel alımı yapılıyor. Hasta karşılama ve yönlendirme görevlisi iş ilanları İŞKUR'da yayınlanıyor.

KPSS yok, mülakat yok, eğitim şartı yok! Sağlık kurumuna binlerce personel alımı müjdesi! İş çok kolay - Resim : 2

HASTA KARŞILAMA VE YÖNLENDİRME GÖREVLİSİ ALIMI NE ZAMAN?

Türkiye İş Kurumu'nda (İŞKUR) yayınlanan hastane iş ilanlarına göre, 24 Temmuz-24 Ağustos 2023 tarihleri arasında mülakat olmadan hasta karşılama ve yönlendirme görevlisi alımı yapılıyor. Ankara'daki bir hastanede çok sayıda personel istihdam edilecek. İşçi kadrolarına yapılacak personel alımında ikamet şartı bulunmuyor.

HASTA KARŞILAMA VE YÖNLENDİRME GÖREVLİSİ ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

İŞKUR'un esube.iskur.gov.tr web sayfasına T.C. kimlik numaranız ve şifrenizle giriş yapın. Giriş işleminin ardından karşınıza profil bölümü açılacak. 'İş Arayan' olarak giriş yaptığınız zaman 'İş İlanları' ve 'Bana Uygun İşler' seçenekleri karşınıza çıkacak. Bu butonlara basarak detaylı bir şekilde iş arayabilirsiniz.

'Açık İş İlanları' sayfasında arama kutucuğuna 'hasta karşılama ve yönlendirme görevlisi', 'sekreter', 'sağlıkçı', 'güvenlik', 'temizlik görevlisi' gibi başvurmak istediğiniz meslek adını yazarak aratabilir, ardından çıkan iş ilanlarına başvurabilirsiniz.

KPSS yok, mülakat yok, eğitim şartı yok! Sağlık kurumuna binlerce personel alımı müjdesi! İş çok kolay - Resim : 4

HASTA KARŞILAMA VE YÖNLENDİRME GÖREVLİSİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Hastane personel alımında adaylarda T.C. vatandaşı olma, kamu haklarından mahrum olmama, ceza yargılaması geçirmemiş olma, askerlik durumunun uygun olması ve atanacağı görevini devamlı olarak yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmaması şartları aranıyor.

Hastanelerde çalışmak isteyen adayların iş ilanları siteleri, belediye ilan panoları, hastane ilan panoları gibi kaynakları takip etmeleri gerekiyor.

Adayların, başvuru formunu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurmak, talep edilen belgeleri tamamlamak ve başvuru tarihleri içinde başvuru yapmaları gerekiyor.

KPSS yok, mülakat yok, eğitim şartı yok! Sağlık kurumuna binlerce personel alımı müjdesi! İş çok kolay - Resim : 5

HASTA KARŞILAMA VE YÖNLENDİRME GÖREVLİSİ ALIMI İŞKUR BAŞVURU SAYFASI

 

Etiketler: işkur, personel alımı