Köprü ve otoyollar Ramazan Bayramında 9 gün ücretsiz mi? İşte detaylar

Ramazan Bayramı süresince köprü ve otoyollar ücretsiz olacak mı konusunda detaylar merak edildi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Köprü ve otoyollar Ramazan Bayramı ve 9 günlük süreçte ücretsiz olacağını açıkladı. İşte detaylar...

Köprü ve otoyollar Ramazan Bayramında 9 gün ücretsiz mi? İşte detaylar

Ramazan Bayramı geldi çattı. Bayramdan köprü ve otoyollar ücretsiz mi olacak sorusunun cevabı da merak edildi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu bayram öncesi bilgilendirmede bulundu. Peki, bayramda Köprü ve otoyollar ücretsiz mi? Otoyol ve köprüler 9 gün ücretsiz mi? Köprüler bayramda ücretsiz mi? İşte tüm detaylar... 

Ramazan Bayramında yollara düşecek araç sahipleri için köprü ve otoyollarla ilgili önemli gelişme yaşandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-Niğde Otoyolu’nda bulunan ana kontrol merkezinde Ramazan Bayramı tedbirleri hakkında açıklamalarda bulundu. 

Bakan Abdulkadir Uraloğlu, konuşmasında bayramda Türkiye genelinde 30-35 milyon vatandaşın seyahat halinde olacaklarını öngördüklerini belirtti. 

9 gün süresince köprü ve otoyollar ücretsiz

Köprü ve otoyollar Ramazan Bayramında 9 gün ücretsiz mi? İşte detaylar - Resim : 1
Köprü ve otoyollar Ramazan Bayramı ve 9 günlük süreçte ücretsiz olacak

Bakan Uraloğlu, köprü ve otoyolların Ramazan Bayramında 9 gün süresince ücretsiz olup olmayacağıyla ilgili de konuştu. Bakan Abdulkadir Uraloğlu, Karayolları Genel Müdürlüğü'nün işletmesindeki köprü ve otoyolların Cumhurbaşkanı’nın kararıyla 9 gün süresince cumartesi sabah itibarı ile bayram tatili sonuna kadar 9 gün boyunca ücretsiz olacağını duyurdu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu "Bayram için kara, deniz, hava ve demiryollarında tüm önlemlerimizi aldık. Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ait köprü ve otoyollar 9 gün boyunca ücretsiz olacak." dedi.

 

 

Etiketler: Bayram, Köprü, Ücretsiz