Konut Fiyatlarında TOKİ Mucizesi! 279 Bin Lira Fiyatlarla Türkiye Geneli Uygun Fiyatlı Ev Satışları!

Türkiye’de artan konut fiyatlarına karşı TOKİ’den yeni projeler gelmeye devam ediyor. Ev almak isteyenler için proje kapsamında 30 bin TL’den başlayan peşinatlar duyuruldu! İşte detaylar…

Konut Fiyatlarında TOKİ Mucizesi! 279 Bin Lira Fiyatlarla Türkiye Geneli Uygun Fiyatlı Ev Satışları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Türkiye genelinde uygun fiyatlı konut satışları yapılmaya devam ediyor. Birçok yeni proje başlatan TOKİ, 30 bin TL’den başlayan peşinatlar ile vatandaşların ev sahibi olmasını sağlayacak. Uygun geri ödeme planları ve avantajlı fiyat seçenekleri ile TOKİ’den 2022 yılında da herkesi ev sahibi yapacak fırsatlar duyurulmaya devam ediyor.

TOKİ Birçok İlde Konut Fiyatlarını Duyurdu!

TOKİ’den yeni projeler kapsamında birçok farklı ilde avantajlı fiyatlarla ev satışları yapılmaya devam ediyor. Eskişehir, Bolu, Elazığ, Gaziantep, Hatay başta olmak üzere ülke genelinde satışlar gerçekleştirilecek. Temmuz ayında yapılacak kura çekimi için heyecanlı bekleyiş devam ediyor.

2+1, 3+1 daireler 279 bin TL’den başlayan fiyatlar ile dikkat çekiyor. Sıfır ev sahibi olmak isteyenler için de cazip teklifler sunan TOKİ, isteyene yüzde 20 isteyene de yüzde 12 peşinat vererek geri ödeme anlaşması yapmasını sağlıyor.

Aylık Düşük Taksitlerle Kira Öder Gibi Ev Sahibi Olunacak!

Konut Fiyatlarında TOKİ Mucizesi! 279 Bin Lira Fiyatlarla Türkiye Geneli Uygun Fiyatlı Ev Satışları! - Resim : 1

Aylık düşük taksitler ödeyerek vatandaşların TOKİ üzerinden avantajlı fiyatlara sahip daireleri satın almaları sağlanacak. Yüzde 20 peşinat fırsatından yararlanmak isteyenler için aylık 923,83 TL, yüzde 12 peşinatta ise 1.368 TL ödeme yapılacak. Birçok ile gerçekleştirilmesi hedeflen konut satışları için vatandaşların ilgili projelere başvurularını yapmaları mümkündür. Söz konusu proje kapsamında yer alan şartları karşılayanların kuraya katılması sağlanacak.

Türkiye’de son dönemde konut yapım maliyetlerinin de artmasına bağlı olarak yükselen fiyatlar vatandaşları zorlamaya devam ediyor. TOKİ fahiş bir şekilde artan fiyatlara karşın ev sahibi olma hayalleri kuran vatandaşlara her bütçe için uygun oranlarla konut satın alma şansı sağlayacak.

TOKİ Güncel Konut Projeleri

TOKİ güncel projeleri arasında Eskişehir Sivrihisar Kurşunlu Mahallesi, Gaziantep Nurdağı Bademli Mahallesi, Karaman Merkez İlçesi Akçaşehir Beldesi ve daha birçok farklı güncel proje için başvurular Temmuz ayında başlayacak.