Konut Fiyatlarında Fırsat: 4+1 Daireler 750 Bin TL Altında Satışta!

Ev Sahibi Olmak İçin Altın Fırsat: Nakit Parayı Değerlendirmek İsteyenler İçin Kaçırılmayacak Fırsat! Başvuru Tarihini İhmal Etmeyin, Detaylar Haberimizde.

Konut Fiyatlarında Fırsat: 4+1 Daireler 750 Bin TL Altında Satışta!

Ev fiyatlarının yükselmesi mağduriyet yarattı, ama şimdi ucuz ev fırsatları geliyor! Bu fiyata 4+1 ev sahibi olabilirsiniz. İşte detaylar:

UCUZ EV SATIŞI BAŞLADI

Ev fiyatları fahiş şekilde yükselişe geçse de ucuz ev haberleri vatandaşın yüzünü güldürdü. Erzurum Şenkaya ilçesinde icra yoluyla 4+1 daireler 735 bin 111 TL'ye satılacak. Evlerin büyüklüğü 159.91 metrekare. İlçede icra sebebiyle satılacak olan üç daire var ve fiyatları da büyüklükleri de aynı olacak. Evlerin duvarları sıvalı boya, tavanları plastik boya, kartonpiyer yapı, oda ve salon döşemeleri parke şekilde satılacak. 

Konut Fiyatlarında Fırsat: 4+1 Daireler 750 Bin TL Altında Satışta! - Resim : 1

Aynı zamanda vestiyer, mutfak dolabı, banyo dolabı, doğalgaz tesisatı ve balkonları da olacak. 735 bin 111 TL'ye satılacak olan dairelerin fiyatlarına yüzde 18 KDV tutarı da eklenecek. İhale usulü satılacak daireler için son başvuru tarihi 1 Eylül 2023 tarihi olacak. İhaleler esatis.uyap.gov.tr internet sitesi üzerinden gerçekleştirilecek. İhale ile ilgili gerekli belge ve şartlar internet sitesi üzerinden vatandaşla paylaşılacak. Taşınmaz 547.97 metrekare yüzölçümü üstünde üç katlı betonarme içinde her daire 159.91 metrekare büyüklükte ve üç bağımsız bölümden oluşuyor. Bina yaşı 0-5 arasında ve 4+1, banyo, tuvalet, hol ve mutfak olarak inşa edilmiş. Dairelerin duvarları sıvalı boya, tavanları plastik boya, kartonpiyer yapı, oda ve salon döşemesi ise parke. Isınma şekli kombi sistemi ve kalorifer petekleri panel radyatör olarak satılacak. Her dairenin 1 balkonu var.