Kocaeli, İstanbul, Sakarya, Düzce ve Yalova Türkiye'den 50 yıl önce görecek: Felaket hızla geliyor Türkiye için kıyamet haberi verildi artık sonlarındayız!

Son zamanlara yaşanan küresel iklim krizi tüm dünya ile birlikte Türkiye’yi de vurmaya devam ediyor. Bir yandan yaşanan aşırı sıcaklar diğer yandan aşırı yağışlara bırakabiliyor. İklim krizi dengesiz hava olaylarını giderek arttırıyor bu da su krizi ve ilerleyen boyutta gıda krizine yol açacak. Meteoroloji uzmanından bir uyarıda Kocaeli, Sakarya, Düzce ve Yalova için geldi. Peki Kocaeli, Sakarya, Düzce ve Yalova iklim krizinden nasıl etkilenecek? Detaylar haberimizde…

Kocaeli, İstanbul, Sakarya, Düzce ve Yalova Türkiye'den 50 yıl önce görecek: Felaket hızla geliyor Türkiye için kıyamet haberi verildi artık sonlarındayız!

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten sosyal medya hesabından Türkiye için adeta kıyametin tarihini verdi. Ökten, " İstanbul tahminimce 2050 yılına kadar almaya devam eder. Tüm Türkiye'de 2100'den sonra kar yağmaz diye düşünüyorum..." dedi. Kocaeli, Sakarya, Düzce ve Yalova, Türkiye'den 50 yıl önce kar almamaya başlayacak. Bu bir felaket ve felaket hızla geliyorum diyor.

Türkiye başta olmak üzere dünya genelinde yaşayan insanlar küresel ısınmanın yarattığı tehlikenin hala farkında değil. Ancak küresel ısınma, biz geceleri uyurken bile sonumuzu hazırlamaya devam ediyor. Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten ise sosyal medya hesabından Türkiye için adeta kıyamet tarihini verdi.

"2040'TAN SONRA İNGİLTERE'YE KAR YAĞMAYACAK"

Ökten, "2040'tan sonra İngiltere'ye artık hiç kar yağmaması bekleniyor. Küresel ısınma ile ilgili tahmin çalışmaları bu yönde" dedi.

"İSTANBUL'A 2040'A KADAR KAR YAĞAR"

Ökten sözlerini şöyle sürdürdü: " İstanbul ise tahminimce 2050 yılına kadar almaya devam eder. Tüm Türkiye'de 2100'den sonra kar yağmaz diye düşünüyorum..."

Kocaeli, Sakarya, Düzce ve Yalova, Türkiye'den 50 yıl önce kar almamaya başlayacak. Bu bir felaket ve felaket hızla geliyorum diyor.

Kocaeli, İstanbul, Sakarya, Düzce ve Yalova Türkiye'den 50 yıl önce görecek: Felaket hızla geliyor Türkiye için kıyamet haberi verildi artık sonlarındayız! - Resim : 1

Etiketler: İstanbul, sakarya, düzce, yalova