Kardeşlerim İnci kimdir, gerçek adı ne? Kardeşlerim İnci'yi kim oynuyor, kaç yaşında? nereli?

atv ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim'de yeni sezonda İnci karakteri araştırılıyor. Güçlü oyunculuğuyla ön plana çıkan İnci karakteri ise merak ediliyor. Kardeşlerim dizisinde İnci karakterini Seda Kırımlıoğlu canlandırmaktadır. Peki Kardeşlerim İnci kimdir, Kardeşlerim İnci gerçekte kiminle evli? Instagram hesabı nedir?

Kardeşlerim İnci kimdir, gerçek adı ne? Kardeşlerim İnci'yi kim oynuyor, kaç yaşında? nereli?

atv'nin fenomen dizisi Kardeşlerim oyuncuları merak ediliyor. Kardeşlerim'de yeni sezonda İnci karakteri araştırılıyor. Dizinin başrollerinde ‘’Başrollerini Celil Nalçakan, Halil Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk paylaşmaktadır. Kardeşlerim İnci karakteri araştırılıyor. Peki İnci kimdir? Kardeşlerim İnci kaç yaşında? Kardeşlerim İnci nereli? Seda Kırımlıoğlu kimdir? Seda Kırımlıoğlu nereli, kaç yaşında, mesleği ne, evli mi? İşte burcu, boyu, kilosu ve tüm merak edilenler...

Kardeşlerim İnci kimdir, gerçek adı ne? Kardeşlerim İnci'yi kim oynuyor, kaç yaşında? nereli? - Resim : 1

KARDEŞLERİM İNCİ KİMDİR? KARDEŞLERİM İNCİ'Yİ KİM OYNUYOR?

 Kardeşlerim dizisinde İnci karakterini Seda Kırımlıoğlu canlandırmaktadır.

KARDEŞLERİM İNCİ KİMDİR?

İki çocuk annesi olan İnci, güzel ve bakımlı bir kadın. Giyimine kuşamına her zaman önem veren İnci, Nebahat Atakul'un en yakın arkadaşı. İnci, güzelliğinin yanında varlıklı bir kadın olmasıyla da dikkatleri üzerine çeken bir anne.

Kardeşlerim İnci kimdir, gerçek adı ne? Kardeşlerim İnci'yi kim oynuyor, kaç yaşında? nereli? - Resim : 2

SEDA KIRIMOĞLU KAÇ YAŞINDA?

Adını ilk olarak Miss Tourism Turkey adlı yarışmada duyuran Seda Kırımlıoğlu, bu yarışmada Türkiye Güzeli seçildi. Mode of the Universe yarışması ile 2005 yılında dünyanın en güzel ikinci kızı seçilen Kırımlıoğlu, uzun yıllar mankenlik ve sunuculuk yaptı.

BOYU VE KİLOSU

Balık burcundandır. 1.78 boyundadır ve 54 kilodur. Aslen nereli olduğu, sevgilisi olup olmadığı gibi konular bilinmemektedir. Başarılı oyuncu sosyal medyada Twitter ve İnstagram kullanmaktadır. Ayrıca kendisine ait kişisel bir web sitesi bulunmaktadır. Bu yazının hazırlandığı sırada İnstagram hesabında 24.100 takipçisi bulunmaktadır.