İYİ Parti'de yerel seçim sonuçları istifası: Burak Akburak ayrıldı

İYİ Parti 31 Mart yerel seçim sonuçlarının ardından istifalar bir yenisi eklendi. Genel Başkan Yardımcılarından Bilge Yılmaz ve Buğra Kavuncu'nun ardından Yerel Yönetimler Başkanı Burak Akburak da görevinden ayrıldığını duyurdu.

İYİ Parti'de yerel seçim sonuçları istifası: Burak Akburak ayrıldı

31 Mart 2024 yerel seçimlerini altıncı sırada bitirerek kötü bir tablo çizen İYİ Parti'de seçim başarısızlığı istifaları sürüyor.

İYİ Parti'de yerel seçim sonuçları istifaları

İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Buğra Kavuncu'nun ardından İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkanı Burak Akburak da görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Burak Akburak: İstifa ediyorum

İYİ Parti 28. Dönem İstanbul Milletvekili de olan Burak Akburak, Genel Başkan Yardımcılığından istifa kararını sosyal medya platformu X hesabından şu ifadelerle duyurdu:

"Büyük bir onurla yapmış olduğum Yerel Yönetimler Başkanlığı görevimden istifa ediyorum. Büyük Kongremizin, Türkiye’nin umudunun İYİ Parti olduğunun tescillendiği bir kongre olacağının bilinmesini istiyorum. Her daim liderimizin yanındayım! Sevgi ve Saygılarımla."