İstanbul'da yaşanan olay saniye saniye görüntülendi: 19 yaşındaki genç adama ölüm tokadı kamerada

İstanbul'da acı bir olay yaşandı. An be an kameraya yansıyan olayda mahalle kavgasına karışan 19 yaşındaki bir genç aldığı tokat darbesiyle hayatını kaybetti.

Sitene Ekle

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinin Halıcıoğlu mahallesinde trajik bir olay yaşandı. Mahalle kavgası yapan gençlerden biri diğerini bir tokatla hayattan kopardı.

İddiaya göre yaklaşık bir ay önce, 12 yaşındaki Hüseyin Samet Ç. ile 13 yaşındaki Muhammed Sait D. arasında kavga çıktı. Bir ay önce kavga eden iki çocuk ve arkadaşları barışmak için bir araya geldi. Taraflardan biri, 19 yaşındaki Abdullah Şakun'u da bu buluşmaya çağırdı.

MAHALLE KAVGASINDA CAN VERDİ

Barışmak için bir araya gelindiğinde yeniden tartışma çıktı. İddiaya göre Abdullah Şakun'un, "Sizi tokatlarım" demesi üzerine Emircan A. (16), Şakun'a "Sen kim oluyorsun" dedi ve üstüne yürüdü. Kovalamaca ve darbın yaşandığı kavga anında Şakun, Emirhan E. (17), Muhammed Emin D. (15), Emircan A. ve Emirhan Ö. (14) tarafından köşeye sıkıştırıldı. Bu sırada Emircan A., Şakun'un kafasına sert bir tokat attı. Bir iddiaya göre de Emircan A.'nın elinde muşta vardı.

Şakun kaçıp uzaklaşırken kulağını tutmaya başladı ve kısa süre sonra bilincini yitirdi. Çevredeki vatandaşlar gencin durumunu hemen sağlık ekiplerine bildirdi. O anlar saniye saniye bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Sağlık ekipleri, gence ilk müdahaleyi yaparak ambulansla hastaneye sevk etti. Ancak Abdullah Şakun, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

OTOPSİ SONUCU ÇIKTI

Yapılan otopsi sonucuna göre, Şakun'un aldığı darbenin beyninin hayati bir sinir noktasına denk gelmesi sonucu bilincini kaybettiği ve beyin ile vücut arasındaki bağlantının kesilmesi nedeniyle öldüğü belirlendi.

 

Etiketler: İstanbul, Beyoğlu, kavga