İş-Kur'dan ev hanımlarına büyük müjde! Evde sadece bir kaç saatinizi ayırın ve cüzdanız para dolsun

İş arayan ev hanımlarına müjde verildi. Küçük işlerle büyük kazançlar sağlayabilirsiniz. İŞKUR tüm ev hanımlarına sevindiren yeni ilanlarını yayınladı.

İş-Kur'dan ev hanımlarına büyük müjde! Evde sadece bir kaç saatinizi ayırın ve cüzdanız para dolsun

Evde boş durmak istemeyen ev hanımları farklı iş arayışlarına devam ediyor. Hem evden çalışabilecekleri hem de kolay kazanç sağlayabilecekleri farklı iş kolları bulunurken ürün paketleme işleri de oldukça dikkat çekiyor. Kozmetikten gıdaya Tekstil ürününden promosyon malzemelerine kadar farklı alanlarda gerçekleştirilen paketleme işi aile bütçesine de katkı sağlıyor. Genellikle şirketler tarafından sağlanan evde paketleme işi ev hanımlarının da ilk tercihi oluyor. İşte yeni iş kapıları…

EVDE KOLAY PARA FIRSATI

Ağustos ayı ile birlikte İŞKUR yeni ilanlarını yayınlamaya devam ediyor. Birçok kişinin dikkatinde yer alan evde paketleme işi aylık kazanç sağlamanın da farklı yollarını sunuyor. İşe ve şirkete bağlı olarak değişiklik gösteren ödeme seçenekleri bulunurken ortalama aylık 8000 TL'ye kadar kazanç sağlayabilirsiniz. Ekonomik açıdan rahatlamak isteyen birçok kişi evde paketleme işi yaparak aile bütçesine de katkı sağlıyor.

 İş-Kur'dan ev hanımlarına büyük müjde! Evde sadece bir kaç saatinizi ayırın ve cüzdanız para dolsun - Resim : 1

EVDE PAKETLEME İŞİ NASIL YAPILIR?

Evde paketleme işi kolay ve tekrarlanabilir bir iş olarak görülmektedir. Genel anlamda şirketlere göre değişiklik gösteren paketleme işi ambalajları ürün yerleştirmek, etiket yapıştırmak, paketleri düzenlemek gibi işlerle karşımıza çıkıyor. İşverenler tarafından işçilere gerekli eğitim ve talimatlar verildikten sonra belirli standartlara göre paketleme işi yapılmaktadır.

 İş-Kur'dan ev hanımlarına büyük müjde! Evde sadece bir kaç saatinizi ayırın ve cüzdanız para dolsun - Resim : 2

PAKETLEME İŞİ BAŞVURULARI NASIL YAPILIR?

Kolay yoldan kazanç sağlamak isteyen kişiler evde paketleme işi yaparak aile bütçesine katkıda bulunmaktadır. Paketleme işi için başvurular İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden yapılmaktadır. İŞKUR internet sitesine giriş yaptıktan sonra iş arama kısmına evde paketleme yazarak Size uygun olan ilanlara başvuruda bulunabilirsiniz.,

 

İş-Kur'dan ev hanımlarına büyük müjde! Evde sadece bir kaç saatinizi ayırın ve cüzdanız para dolsun - Resim : 4
Ancak evde paketleme işi başvurularında dikkat edilmesi gereken belli başlı noktalar bulunuyor. İŞKUR dışında herhangi bir site üzerinden başvuru yaparken dikkatli davranmanız gerekmektedir. Başvuruları için İŞKUR resmi internet sitesini kullanmanız gerekiyor. Farklı siteler üzerinden yapılan başvurularda vatandaşların dolandırılma ihtimali olduğu belirtilirken resmi kanallar üzerinden başvuru yapılması gerektiği vurgulandı. İŞKUR'un resmi bir platform olduğunu unutmamak gerekiyor. Bu kapsamda başvuruda bulunacak vatandaşlar https://www.iskur.gov.tr/ adresi üzerinden başvuru işlemlerini tamamlayabilir.

Etiketler: ev hanımları, işkur