İhtiyaç kredisi kullananlar için yeni bir kampanya başladı! Yapı ve Kredi Bankası, kredi faizlerini yüzde 2,84’e düşürdü! Üstelik ödeme erteleme var!

Son zamanlarda kredi paketlerinde ciddi avantajlar sağlamaya başlamış olan Yapı ve Kredi Bankası, bu ay itibariyle en çok kullanılan kredi paketi olan ihtiyaç kredisini de kampanyaya soktu.

İhtiyaç kredisi kullananlar için yeni bir kampanya başladı! Yapı ve Kredi Bankası, kredi faizlerini yüzde 2,84’e düşürdü! Üstelik ödeme erteleme var!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası’nın ya da kısa adıyla TCMB’nin bir süredir güttüğü aşağı yönlü politika faizinin özel ve kamu bankalarını nasıl etkileyeceği merak ediliyordu. Bazı bankalar TCMB’den uygun faizle para almaya başladığı için uygun faizle kredi kullanımı sağlarken; bazı bankalar, eski kredi faizlerini koruma kararı aldı. Türkiye’de öncü görülen özel bankalardan biri olan Yapı ve Kredi Bankası ise, bu ay itibariyle ihtiyaç kredilerinde indirime gitti.

Kasım ayına birbirinden avantajlı kampanyaları ile merhaba diyen Yapı ve Kredi Bankası, aynı zamanda en çok kullanılan hizmetlerinden biri olan ihtiyaç kredisi paketlerinde faiz indirimine gitti. İhtiyaç kredisi paketlerinde yalnızca faiz indirmeyen Yapı ve Kredi Bankası, aynı zamanda kredi paketinde pek çok avantaj sağlayacağını duyurdu. Yapı ve Kredi Bankası’nın ihtiyaç kredisinin avantajlarını duyurduğu duyurusunda krediden yararlanmak için yapılması gerekenler de yer aldı.

YAPI VE KREDİ BANKASI, İHTİYAÇ KREDİSİNİN AVANTAJLARINI ARTIRDI

 

Hem müşterilerine hem de müşterisi olmayanlara finansman desteği sunan Yapı ve Kredi Bankası, her iki kesimin mobil ve dijital diğer bankaİhtiyaç kredisi kullananlar için yeni bir kampanya başladı! Yapı ve Kredi Bankası, kredi faizlerini yüzde 2,84’e düşürdü! Üstelik ödeme erteleme var! - Resim : 1cılık hizmetleri üzerinden kredi başvurusu yapmasına izin vermeye başladı. Bu kapsamda ihtiyaç kredilerinde 36 aya varan vade seçenekleriyle hizmet vermeye başlamış olan Yapı ve Kredi Bankası, kendi müşterileri için gelir durumuna uygun ön onaylı limit seçeneğiyle daha da hızlı kredi sağlar hal e geldi.

Şubeye gitmeden hızlı ve sorunsuz kredi başvurusunun garantisini veren Yapı ve Kredi Bankası, aynı zamanda borç kapamak için ya da kredi notu kötü olanlara yönelik ipotek ya da teminat karşılığı kredi kullanımı için de düğmeye bastı. Her iki koşulda da şartları sağlayan vatandaşlara finansman desteği sunan Yapı ve Kredi Bankası, aynı zamanda kredilerin geri ödemelerinde 3 aya kadar erteleme seçeneği de sunmaya başladı.

YAPI VE KREDİ BANKASI FAİZLERİ YÜZDE 2,84’E KADAR İNDİRDİ

İhtiyaç kredisi kapsamında faiz oranlarını yüzde 2,84’e kadar indirmiş olan Yapı ve Kredi Bankası, bankasından çekilecek olan 50 bin TL’lik ihtiyaç kredisinin 12, 24 ve 16 aylık vadelerde taksit tutarını da kamuoyu ile paylaştı. Buna göre, 12 ay vadede aylık 5 bin 189 lira 43 kuruşluk ödemeler çıkartan bu kredi, 24 aylık vadede 3 bin 130 lira 1 kuruş; 36 aylık vadede ise 2 bin 481 lira 95 kuruşluk bir taksit ortaya çıkarıyor.

Öte yandan mevzuat geri Yapı ve Kredi Bankası da 50 bin TL’ye kadar olan ihtiyaç kredilerinde 36 aya kadar vadelendirme yapabileceğini açıkladı. 50 bin TL ile 100 bin TL’nin üzerindeki kredilerde 24 aya kadar vadelendirme sağlayan Yapı ve Kredi Bankası, 100 bin TL ve üzerinde ise 12 ay vade sunacağını belirtti.