Hasta Kayıt Görevlisi Alımları Başladı: KPSS Şartı Yok! 18-51 Yaş Arası Kişilerin Başvurular Kabul Ediliyor!

Son dakika haberlerine göre, İŞKUR bünyesinde yeni bir adım atılarak iş başvuruları başladı. Bu kapsamda, sağlık sektöründe faaliyet gösteren hastane ve sağlık kurumları, ek personel alımı gerçekleştirecek. Detaylar haberimizin devamında...

Hasta Kayıt Görevlisi Alımları Başladı: KPSS Şartı Yok! 18-51 Yaş Arası Kişilerin Başvurular Kabul Ediliyor!

İŞKUR üzerinden hasta ve sağlık kurumlarında görev almak için yeni personel alımı gerçekleştirilecek. Bu alanlarda görev almayı düşünen adaylar için, 18 ile 51 yaş aralığında hasta kayıt kabul görevlisi pozisyonları için fırsat sunulacak. Başvurular İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

İŞKUR, çeşitli meslekler için personel alımı yapacağını açıkladı. Özellikle bu alanda sağlık için yapılacak personel alımları yakından takip ediliyor.

Sağlık kurumlarına ve özel hastaneler için iş ilanları yayımlanıyor. İŞUR, hasta kabul ve kayıt görevlisi alımı yapacak. Alımların özel sektör için yapılacağı ifade edildi. Kamu kurumlarında ise belli dönemlerde personel alımı yapılacak. Alımlarda bu sebeple KPSS şartı aranmayacak.

BAŞVURU ŞARTLARI AÇIKLANDI

Hastane kabul ve kayıt görevlisi olarak görev almak isteyenler için genel ve özel şartlar tek tek açıklanıyor. Alımlarda genel şartlar bu adaylar için aynı. Özel şartlar ise ilanın içerisinde aktarılıyor. Genel başvuru şartları şu şekilde:

-En az ilköğretim mezunu (İlana göre farklılık gösterebilir)

-18 yaşını tamamlamış

-Sağlık sektöründe deneyimi olan ya da deneyim kazanmak isteyen,

-İletişim ve planlama becerileri gelişmiş,

-Hizmet ve çözüm odaklı,

-Ekip çalışmasına yatkın,

-Provizyon ve fatura işlemlerine hakim,

-MS Office programlarına hakim,

-Görevini yapmasında herhangi bir sağlık sıkıntısı olmayan (Engelli adaylar için özellikler ilanların içerisinde aktarılmıştır)

-Giyimine özen gösteren, güler yüzlü

-Gerektiğinde vardiyalı çalışabilecek

BAŞVURULAR BAŞLADI

Alımlar için başvuruların online olarak yapılacağı ifade edildi. İsterseniz en yakın İŞKUR şubesine gidebilir ya da online olarak başvurularınızı BURADAN yapabilirsiniz.

Etiketler: işkur, personel alımı