Hangi Bankalar Emeklilere Faizsiz Kredi Veriyor? Emeklinin Bütçesi Bu Paketlerle Desteklenecek!

Milyonlarca emeklinin gözü kulağı Temmuz ayında açıklanacak maaş zamlarında. Zam öncesi nakit desteği arayanlar ise banka finansmanlarını ve destek paketlerini araştırıyor! Peki, emekliye kredi veren bankalar hangisi?

Hangi Bankalar Emeklilere Faizsiz Kredi Veriyor? Emeklinin Bütçesi Bu Paketlerle Desteklenecek!

Nakit ihtiyacı her geçen gün artan gelir grubu arasında emekliler ilk sırada yer alıyor. Özellikle artan enflasyon ve diğer ekonomik unsurlar nedeniyle alım gücünün düşmesi ve hayat pahalılığının artması emeklilerin ek destek paketlerine yönelmesine neden oldu. Kamu bankalarından sunulan emeklilere özel destek paketlerinin yanı sıra faizsiz kredi arayışlar da tüm hızıyla devam ediyor SSK, Bağ Kur ve Emekli Sandığı kapsamında yer alan tüm SGK emeklilerinin yararlanabileceği kredi paketlerinin vatandaşların cebini rahatlatması hedefleniyor.

Emekliye Faizsiz Kredi Veren Bankalar Hangileri?

Emeklilere faizsiz kredi seçenekleri ile zaman zaman finansman desteği sağlayan bankalar, uygun geri ödeme seçeneklerine sahip kredi paketlerini de sunmaya devam ediyor. Esnek geri ödeme seçeneklerinden yararlanarak vatandaşların rahatça diledikleri oranda kredi kullanmaları sağlanması hedefleniyor. Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank başta olmak üzere; Denizbank, Şekerbank, Türkiye İş Bankası ve ING Bank gibi birçok banka tarafından emeklilere özel avantajlı kredi paketleri duyurulmaya devam ediyor. Uygun oranlar ile güncel duyurulan emeklilere özel kredi paketlerinden yararlanabilirsiniz. Ziraat ve Halkbank tarafından düşük oranlı ihtiyaç kredileri de sunulmaya devam ediyor.

PTT Emekliye Faizsiz Kredi Veriyor Mu?

Hangi Bankalar Emeklilere Faizsiz Kredi Veriyor? Emeklinin Bütçesi Bu Paketlerle Desteklenecek! - Resim : 1

PTT üzerinden zaman zaman yapılan devlet destekli ödemeler nedeniyle PTT’den emeklilere kredi paketleri sunulduğu düşünülmektedir. Bu kasamda PTT faizsiz olarak emeklilere şu an için herhangi bir destek kredisi vermemektedir. Ancak PTT Aktifbank üzerinden emeklilere özel kredi çözümleri sunmaktadır. Emekli maaşını PTT’den alanlara özel 80.000 TL’ye varan emekli kredisi fırsatları sunuluyor.

Denizbank Emekliler Özel İhtiyaç Kredisi

Denizbank Emeklilere Özel İhtiyaç Kredisi kampanyası ile uygun faiz oranları ile emeklilerin nakit sıkıntısını gidermeye hazırlanıyor. Yüzde 2,58 faiz oranları ve 36 aya varan vade seçenekleri ile emekli maaşını taşıyan ve emekli müşterisi olan emeklilere avantajlı kedi fırsatı sunulacak.