Halkbank’ın kredi faiz oranlarını görmeden ihtiyaçlarınızı ertelemeyin! Bir kez daha düştü!

Kasım ayı itibariyle değişmeye başlamış olan kredi faiz oranlarını bir bir açıklamaya başlamış olan bankalar arasına Halkbank da eklendi. İhtiyaç kredisi faiz oranlarını düşüren Halkbank, faizleri yüzde 1,55’e kadar çekti.

Halkbank’ın kredi faiz oranlarını görmeden ihtiyaçlarınızı ertelemeyin! Bir kez daha düştü!

Her ihtiyaç için vatandaşın öncelikli olarak başvuruda bulunduğu bankacılık hizmetlerinden biri olan ihtiyaç kredileri, kasım ayının da gözde bankacılık hizmetleri arasına hızla girdi. Özellikle de faiz oranlarının yavaş yavaş aşağıya çekilmesiyle birlikte vatandaşların daha çok talep göstermeye başladığı ihtiyaç kredilerinde bankalar, yeni ayda uygulayacağı faiz oranlarını da açıklamaya başladı. Konuyla ilgili bir açıklama da kamu bankaları arasında yer alan Halkbank’tan geldi.

Bir kamu bankası olarak hizmet veren Halkbank, piyasanın altında olan kredi faiz oranları ile son zamanlarda en çok talep gören bankalardan biri haline geldi. Hem konut, hem taşıt, hem de ihtiyaç kredilerinde düşük faiz politikası ile hizmet veren Halkbank, emekliden çalışana kadar herkesin yararlanabileceği ihtiyaç kredisi paketlerinde kasım ayı itibariyle faiz oranlarını bir kez daha aşağıya çektiğini duyurdu.

HALKBANK HER İHTİYACA YANIT VERİYOR

Halkbank’ın kredi faiz oranlarını görmeden ihtiyaçlarınızı ertelemeyin! Bir kez daha düştü! - Resim : 1

İhtiyaç kredileri kapsamında pek çok seçenek sunan Halkbank, her ihtiyaca çözüm olacak olan; ‘Maaşını Halkbank’tan Alanlar’, ‘Kamu Çalışanlarına’, ‘Özel Sektör Çalışanlarına’, ‘Hızlı Kredi’, ‘Eczacı İhtiyaç’, ‘Eğitim Kredisi’, ‘Enerji Destek’, ‘Mortgage Dışı Destek’, ‘Vefa İhtiyaç’, ‘Bireysel Destek’, ‘Açık Hesap’ ve ‘Evlilik Kredisi’ isimli 12 ayrı ihtiyaç kredisi paketi ile müşterilerine hizmet veriyor. Bu kapsamda 100 bin TL’ye kadar olan tüm ihtiyaç kredilerini karşılayan Halkbank, bireysel ihtiyaç kredisi için kasım ayı faiz oranları ile geri ödeme planlarında sağlayacağı avantajları da belirlemiş bulunuyor.

HALKBANK’TA FAİZ ORANLARI TUTARA GÖRE DEĞİŞİYOR

İhtiyaç kredilerinde faiz oranlarını tutara göre değişen rakamlarda belirlemiş olan Halkbank, 25 bin TL’ye kadar olan tüm ihtiyaç kredilerinde faiz oranlarını yüzde 1,55’ten başlatıyor. 25 bin TL’nin üzerinde olan ihtiyaç kredilerinde faiz oranını yükselten Halkbank, bu tutardaki kredileri ise yüzde 1,69’dan başlayan faizler ile sağlıyor. Geri ödemeler konusunda sunduğu kolaylıklar ile de dikkat çeken Halkbank; aylık eşit taksitli, artan taksitli, azalan taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli ve serbest ödemeli gibi planlar ile müşterilerine hizmet veriyor. Bunun yanı sıra uzun vadeler sağlayan Halkbank, kredi tutarı 50 bin TL'ye kadar olan kredilerde 36 ay; kredi tutarı 50 bin 1 TL ile 100 bin TL arası olan kredilerde 24 ay; kredi tutarı 100 bin 1 TL üzeri olan kredilerde ise 12 ay vade sunuyor.