Halkbank hesabı olanlar bu duyuru size 30 Kasım 23:59'a kadar başvurusunu yapan 200 + 100 TL paraf para kazanacak!

Halk Bankası paraf kart kampanyaları Kasım ayına oldukça iyi bir giriş yaptı. Banka marketten internet alışverişine kadar pek çok alanda hediye paraf para duyurusu yayımlarken ayrıca peşin alışverişi faizsiz sonradan taksitlendirme imkanı da sunuldu.

Halkbank hesabı olanlar bu duyuru size 30 Kasım 23:59'a kadar başvurusunu yapan 200 + 100 TL paraf para kazanacak!

Milyonlarca müşterisi ile Türkiye'nin en büyük bankaları arasında yer alan Halkbank müşterilerine Kasım ayına özel yeni kampanyalarını duyurdu. Bankanın duyurduğu yeni kampanyalar kapsamında hem pek çok kişiye hediye paraf para kazanma imkanı sunuldu hem de yapılan peşin alışverişleri sonradan faizsiz olarak taksitlendirme müjdesi verildi. 

Halkbank hesabı olan kişilerin almış oldukları Paraf Para ile yapılan alışverişlerde sunulan fırsatlar her geçen gün artarken özellikle de hediye paraf para uygulaması büyük ilgi görüyordu. Harcadıkça kazanmanızı sağlayan pakette başvurular 1 Kasım 2022 tarihi itibari ile başlarken 30 Kasım 2022 tarihinde sona erecek. 

PARAF KART HEDİYE PARA KAMPANYASI SON BAŞVURU TARİHİ NE ZAMAN?

1 Kasım 2022 tarihi itibari ile başvuruları alınmaya başlayan dev kampanyada son başvuru tarihi ise 31 Kasım 2022 olarak ilan edildi. Bu tarihe kadar kampanyaya katılım sağlayan paraf kart sahipleri yapmış oldukları harcamalar üzerinden 200 TL + 100 TL olmak üzere toplamda 300 TL paraf para kazanma fırsatı elde edecekler. 

Halkbank hesabı olanlar bu duyuru size 30 Kasım 23:59'a kadar başvurusunu yapan 200 + 100 TL paraf para kazanacak! - Resim : 1

PARAF KART MARKET KAMPANYASI! 

30 Kasım 2022 tarihine kadar yapılan market harcamaları için başlatılan kampanya kapsamında tüm banka POS'larından peşin olarak yapılacak olan 300 TL ve üzeri her alışverişte 20 TL olmak üzere sonraki her alışverişinizde de 20 TL olmak üzere toplamda 200 liraya kadar Paraf Para kazanma imkanı sunulacak. Kampanyadan katılmak isteyen kişilerin Paraf Kart sahibi olmaları ve alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılım sağlamaları yeterli olacak. Paraf Mobil ve internet sitesi üzerinden başvuru yapılabilecek. 

Halkbank hesabı olanlar bu duyuru size 30 Kasım 23:59'a kadar başvurusunu yapan 200 + 100 TL paraf para kazanacak! - Resim : 2

PARAF TROY KAMPANYASI NEDİR?

Troy kartla yapılan alışverişler için düzenlenen özel kampanyada 30 Kasım 2022 tarihine kadar yapılacak olan alışverişlerde hediye para yüklemesi yapılıyor. Kampanya kapsamında 30 Kasım 2022 tarihine kadar Paraf Troy kartınız ile yurtiçi tüm banka POS'larından toplamda yapacağınız 1.000 TL ve üzeri alışverişe 100 TL Paraf Para yüklemesi yapılacak. Yine kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin alışveriş yapmadan önce Paraf Mobil uygulaması üzerinden kampanya katılım butonuna basması yeterli olacak. Kampanyaya katılan kişileri bin liralık harcamaları karşısında 100 liralık paraf para ödülü kazanmış olacaklar. 

Etiketler: halk bank, halkbank, paraf