Gönül Dağı, Al Sancak, Alparslan Büyük Selçuklu gibi fenomen dizilerin kanalı TRT 1'den kızdıran final kararı Sezon finali apar topar yayından kaldırıldı

Gönül Dağı, Al Sancak, Alpasrlan Büyük Selçuklu gibi fenomen dizilerin kanalı TRT 1'den gelen final kararı herkesi üzdü. Kadrosu ve konusuyla reytinglerde zirvede olan sevilen dizi neden yayından kaldırıldı merak ediliyor.

Gönül Dağı, Al Sancak, Alparslan Büyük Selçuklu gibi fenomen dizilerin kanalı TRT 1'den kızdıran final kararı Sezon finali apar topar yayından kaldırıldı

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi 60. yeni bölüm neden yok aranıyor. TRT 1'in fenomen dizisi Alparslan Büyük Selçuklu dizisi neden yok araştırılıyor. Yeni bölüm yerine özel bölümü gören hayranları Alparslan Büyük Selçuklu yeni bölüm yok mu? sorusuna cevap arıyor. Peki Alparslan Büyük Selçuklu 60.bölüm var mı yok mu? Alparslan Büyük Selçuklu yeni bölüm neden yok? Alparslan Büyük Selçuklu yeni bölüm ne zaman? Alparslan Büyük Selçuklu bu hafta var mı yok mu? Alparslan Büyük Selçuklu final mi yaptı? sorularının cevabı ve TRT yayın akışı haberimizde.

Kadrosunda Barış Arduç, Sarp Levendoğlu ve Kayra Zabcı gibi isimlerin yer aldığı Alparslan Büyük Selçuklu'nun yeni bölümünde neler yaşanacak?

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU YENİ BÖLÜM NEDEN YOK? TRT YAYIN AKIŞI

Alparslan Büyük Selçuklu'nun 60.final bölümü Türkiye-Galler maçı nedeniyle geçtiğimiz hafta yayınlanmamamış yerine ise Yeşil Deniz Milenyum yayınlanmamıştı. Hayranlarına bir kötü haber daha geldi. Bu akşam ise yayınlanmama sebebi olarak bayram tatili sebep gösteriliyor. Bir başka iddia ise60.final bölümünün ve fragmanının yayınlanması nedeniyle Alparslan Büyük Selçuklu'nun final bölümü yayınlanmadan yayından kaldırıldırıldığı iddia ediliyor. Bu iddiaların doğru mu yalan mı olduğuna dair cevapların en kısa zamanda belli olması bekleniyor. TRT'nin suskuluğu ise Alparslan Büyük Selçuklu hayranlarını ise oldukça kızdırmış durumda.

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU YENİ BÖLÜM NE ZAMAN FİNAL Mİ YAPTI?

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi yeni bölümüyle 26 Haziran Pazartesi TRT 1'de ekrana gelmesi beklenirken TRT'nin pazartesi gününe yeni dizi koyması kafaları karıştırdı. Diziden ayrılacağı konuşulan Barış Arduç'un 2.sezonda olmayacak olma ihtimali nedeniyle dizi 4 yıl ileri atlatılarak Malazgirt Savaşı ve Sultan Alparslan'ın ölümünün olacağı final bölümü çekilip yayınlanması bekleniyor. 

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU SEZON FİNALİ NE ZAMAN?

Alparslan: Büyük Selçuklu” dizisi, 60. bölümüyle sezon finali yapacak. Ancak başroldeki Barış Arduç’un yeni sezonda yer almak istememesi, dizinin devamı konusunda belirsizlik yaratıyor.

 

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU 3.SEZON OLACAK MI?

Alparslan: Büyük Selçuklu 3.sezonun olacağı fakat başrol oyuncusu Barış Arduç'un olmayacağı konuşuluyor. Yerine ise yeni sezonda Melikşah: Büyük Selçuklu TRT1'de hayranlarıyla buluşacak. 

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU 3.SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK? 

TRT'nin sevilen dizisi 60.bölümü final yapacak. Barış Arduç'un diziden ayrılmak istemesiyle nedeniyle Alparslan: Büyük Selçuklu'nun devamı niteliğinde ise Melikşah: Büyük Selçuklu ismi ile yeni bir diziyle devam etmesi bekleniyor.