Getir, Ayçiçek Yağında Düşük Fiyatlı Kampanya Başlattı! 3 Litrelik Yudum Ayçiçek Yağı Sadece 59.99 TL ve Kapınıza Teslim Ediliyor!

Getir, Ayçiçek yağı için avantajlı bir kampanya düzenliyor. 3 litrelik Yudum Ayçiçek yağı, sadece 59.99 TL'ye alınabilecek ve kapınıza teslim edilecek. Bu fırsattan yararlanmak isteyenler, ilk sırayı alarak kazanabilirler. İşte kampanyanın detayları...

Getir, Ayçiçek Yağında Düşük Fiyatlı Kampanya Başlattı! 3 Litrelik Yudum Ayçiçek Yağı Sadece 59.99 TL ve Kapınıza Teslim Ediliyor!

Getir, ayçiçek yağı için büyük indirim başlattı! Şimdi 3 litrelik yudum ayçiçek yağı sadece 59.99 TL’ye kapınıza geliyor. İlk sırayı yakalayın, avantajı kaçırmayın! Ancak, artan enflasyonun etkisiyle fiyatlar sürekli olarak yükseliyor. Ayçiçek yağı fiyatları da bu artıştan etkileniyor.

Marketler Ayçiçek yağı fiyatlarına zam yapmaya başlarken uygun fiyatlarla alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar indirim haberlerini yakın markaja almıştı. Online alışveriş siteleri ve market uygulamaları birbirleri ile yarışa devam ederken Getir yeni kampanyasını açıkladı.

GETİR'DEN ALIŞVERİŞ YAPAN KİŞİLERE 50 TL İNDİRİM AÇIKLANDI!

Türkiye'nin en büyük online market uygulamaları arasında yer alan Getir yemek ve taksi uygulaması gibi hizmet verdiği alanları genişletmeye devam ediyor. Getir Market uygulamasını da geliştirmeye devam ederken uygulamada alışveriş yapmak isteyen kişileri teşvik etmek amacı ile 50 TL indirim müjdesi verildi.

Getir, Ayçiçek Yağında Düşük Fiyatlı Kampanya Başlattı! 3 Litrelik Yudum Ayçiçek Yağı Sadece 59.99 TL ve Kapınıza Teslim Ediliyor! - Resim : 1

İndirim şartları ise şu şekilde açıklandı:

• Bu kampanya size ve bulunduğunuz yere özeldir.

• Kampanyadan yararlanabilmek için 750 TL minimum sepet tutarını geçmeniz ve "Sipariş Ver" ekranında bu kampanyayı seçmeniz gerekir. . Örnek durumlar aşağıdaki gibidir; Örnek 1: Sepet 750 TL => 700 TL ödenir. Örnek 2: Sepet 850 TL => 800 TL ödenir. Örnek 3: Sepet 1000 TL => 950 TL ödenir.

• Nutella, Red Bull, ayçiçek yağları, Sinangil Un 5 kg, Eriş Un 4 ve 5 kg, Komili 3L riviera zeytinyağı, Komili Naturel Sızma Zeytinyağı Yumuşak Lezzet (3 L), Yayla Uzun Tane Pilavlık Pirinç 5 kg, toz ve küp şekerler, Kuzeyden Su (5 L), Söke Un 5 kg ve taze et ürünleri kampanyaya dahil değildir.

• Sipariş üst limiti yoktur.

• Başka kampanya ile birleştirilemez. Bu kampanya kullanımından sonra geçerli diğer kampanyalar kullanılabilir. Bu kampanya tarafınıza otomatik olarak tanımlanmakta olup, anlık olarak değişebilecektir. Getir'in kampanyanın geçerliliği ile ilgili taahhüdü, bu kampanyanın size tanımlanmasından itibaren 15 dakika ile sınırlıdır.

 

Getir, Ayçiçek Yağında Düşük Fiyatlı Kampanya Başlattı! 3 Litrelik Yudum Ayçiçek Yağı Sadece 59.99 TL ve Kapınıza Teslim Ediliyor! - Resim : 2

Etiketler: indirimli ürünler